Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 6 juli 2021

Herenthout: Heel wat activiteiten dit weekend en volgende week

Herenthout
Heel wat activiteiten dit weekend en volgende week
Er staan dit weekend en volgende week een aantal activiteiten op het programma in onze gemeente. Hier vind je nogmaals een overzicht. Hou rekening met hinder omdat het centrum zal afgesloten worden.
Lees verder

Neem deel aan de rookstopcursus
Sommige rokers stoppen zonder hulp of vragen advies aan hun huisarts of apotheker. Voor anderen werkt een groepscursus beter. Hoe dat werkt? In 8 sessies stoppen mensen samen met roken onder begeleiding van een tabakoloog. In de groep vinden mensen steun. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, er kan veel gedeeld en gelachen worden. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.
Lees verder

Vrijstelling van standgeld voor foorkramers van zomerkermis
Om de kermissector een steuntje in de rug te geven heeft het lokaal bestuur van Herenthout beslist om het standgeld kwijt te schelden voor de foorkramers van de zomerkermis van juli 2021.
Lees verder

Werk samen met geWOONtebreker aan een levendig en groen Neteland!
De vijf gemeenten van het Neteland zijn gestart met het geWOONtebreker-traject. Door samen te werken aan duurzame thema's willen we wonen en leven in het Neteland aangenamer maken. We willen niet alleen nadenken, maar ook doen. En daar willen we jou graag bij betrekken.
Lees verder