Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Zottegem: Audioverslagen 21 juni 2021

Audioverslagen 21 juni 2021
Je kan vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 21 juni 2021 beluisteren.
Lees verder

Het zomert in Bibliotheek Zottegem!
Ook al moeten we er buiten even naar zoeken, de zon heeft toch volop haar intrede gedaan in de Bibliotheek van Zottegem. Deze zomer kan je in de bib terecht voor een heuse schattenzoektocht, reisbestemmingen voor jong en oud en natuurlijk boeken, boeken en nog eens boeken. Voor elk wat wils om van de bib een onmisbare vakantiebestemming te maken!
Lees verder

BE-Alert test op 1 juli
BE-Alert is een elektronisch alarmeringssysteem waarmee we inwoners kunnen verwittigen bij een noodsituatie. Op donderdag 1 juli voert Stad Zottegem een BE-Alert TEST uit in twee fases.
Lees verder

Vlaanderen Feest! En Zottegem viert mee!
Naar aanleiding van de Vlaamse Feestdag organiseert Stad Zottegem tal van gratis optredens in het centrum. Het programma omvat een aantal gratis concerten op twee locaties: de Markt en het Egmontpark. CC Zoetegem werkt hiervoor samen met de organisatoren van het EK Voetbaldorp (Markt) en Roy Morre, organisator van de Parkconcerten (Egmontpark).
Lees verder