Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Bekendmaking eengemaakt leenreglement Regiobib Rivierenland

Bekendmaking eengemaakt leenreglement Regiobib Rivierenland
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 21 juni 2021 betreffende het eengemaakt leenreglement Regiobib Rivierenland, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2021.
Lees verder

Bekendmaking coronamaatregelen - Gratis annuleren buitenschoolse opvang: verlenging
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 21 juni 2021 betreffende coronamaatregelen: gratis annuleren buitenschoolse opvang: verlenging, wordt ter kennis gebracht via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2021.
Lees verder

Bekendmaking aanvullend verkeersreglement Leemstraat: heraanleg
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 21 juni 2021 betreffende het aanvullend verkeersreglement in de Leemstraat: heraanleg, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 30 juni 2021.
Lees verder

OV/2021/135 - Bekendmaking beslissing omgevingsvergunning door deputatie van de provincie Antwerpen voor het plaatsen van een overwelving - Hoogstraat 66 - Karel Bosschaerts
Lees verder

OV/2021/097 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het plaatsen van een bronbemaling voor het bouwen van een nieuwbouw op lot 2 - Kapelweg 9 - Vanhout NV
Lees verder