Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 15 juli 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: 'Verklapt' te gast in Sint-Katelijne-Waver

'Verklapt' te gast in Sint-Katelijne-Waver
Onder de naam 'Verklapt' organiseren Gazet van Antwerpen en RTV | TV-PLUS een reeks boeiende zomervertellingen. Op dinsdag 3 augustus is Verklapt te gast in het Sint-Michielspark in onze gemeente. Je kan gratis komen kijken, maar reserveren is verplicht (en kan vanaf 28 juli).
Lees verder

Versterk ons team als deskundige ruimtelijke ordening
Heb je interesse in stedenbouw? Krijg je energie wanneer je anderen kan helpen? En heb je (minstens) een bachelordiploma? Kom de dienst omgeving versterken als deskundige ruimtelijke ordening!
Lees verder

Bekendmaking aanvullend verkeersreglement Ijzerenveld - schrapping verkeersbord E9a
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 12 juli 2021 betreffende het aanvullend verkeersreglement in de Ijzerenveld: schrapping verkeersbord E9a, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 13 juli 2021.
Lees verder

Bekendmaking aanvullend verkeersreglement Drieraderstraat: aanpassing
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 12 juli 2021 betreffende het aanvullend verkeersreglement in de Drieraderstraat: aanpassing, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 13 juli 2021.
Lees verder

Bekendmaking politieverordening Kanadastraat op 5 dagen in juli en augustus 2021 naar aanleiding van buurtevenementen: wijziging
Het besluit van het college genomen in zitting van 12 juli 2021 betr. de regeling van het verkeer in Kanadastraat op 5 dagen in juli en augustus 2021 naar aanleiding van buurtevenementen: wijziging, wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 14-7-21
Lees verder