Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 juli 2021

Gemeente Mol: Van 2005, 2006 of 2007 en je uitnodiging nog niet ontvangen? Bel het callcenter

Van 2005, 2006 of 2007 en je uitnodiging nog niet ontvangen? Bel het callcenter

We vernemen dat nog niet alle jongeren van 2005, 2006 of 2007 hun officiële Vlaamse uitnodiging per post ontvangen hebben. Daardoor kennen deze jongeren hun voorgestelde prikmomenten niet en kunnen ze deze niet bevestigen, annuleren of verplaatsen met hun persoonlijke vaccinatiecode. De uitnodigingen zijn woensdagnacht 14 juli vertrokken vanuit het geautomatiseerd uitnodigingssysteem van de Vlaamse overheid. Mogelijk ligt de oorzaak bij bpost. Het gaat zeker niet over alle jongeren. Velen hebben hun brief al wel ontvangen. In de meeste gevallen hebben de betrokken jongeren al wel het persoonlijke vaccinatiedossier van eerstelijnszone Baldemore gekregen. Ben jij mogelijk in deze situatie en heb je nog geen Vlaamse uitnodigingsbrief? Contacteer dan het callcenter op 014 38 90 47. Onze callcentermedewerkers kunnen meteen nakijken wat jouw voorgestelde vaccinatiemomenten zijn en deze meteen bevestigen of verplaatsen. Hou ook zeker je brievenbus in de gaten, de inwoners die geboren zijn in 2005, 2006 en 2007 en nog niet bevestigd hebben, sturen we een brief met spoed achterna.

Lees verder

Wat als je op vakantie bent bij ontvangst uitnodiging en 1ste prikmoment?

Jongeren van 2005, 2006 of 2007 die momenteel meerdere weken op reis zijn, missen mogelijk zowel hun officiële uitnodiging als het 1ste prikmoment. Eerstelijnszone Baldemore benadrukt dat dit geen probleem vormt. Om zo snel mogelijk een goed zicht te krijgen op de situatie vragen we iedereen die wél tijdig zijn of haar uitnodiging kan openen om zo snel mogelijk de voorgestelde vaccinatiemomenten te bevestigen, te verplaatsen of te annuleren.

Lees verder

Tijdelijke verkeerslichten Feynend voor werken Pidpa op woensdag 28 juli

Op woensdag 28 juli wordt op de grens tussen Achterbos en Millegem het verkeer op een gedeelte van Feynend, geregeld met tijdelijke verkeerslichten. De maatregelen zijn nodig omdat de firma Admibo in opdracht van Pidpa ter hoogte van de scherpe bocht (Zelm 119) werken uitvoert. Tegelijkertijd geldt op het onverharde weggetje Feynend, tussen Zelm en Oude Bleken, tijdelijk ook enkelrichting in de richting van Millegem (Oude Bleken).

Lees verder

Extra verkeersmaatregelen voor PK Wielerwedstrijd Dames elite op 1 augustus

Op zondag 1 augustus gelden extra verkeersmaatregelen voor de wielerwedstrijd Provinciaal Kampioenschap Dames elite. Zo geldt onder andere van 12.30 tot 19 uur een doorgangsverbod in een aantal straten op het parcours. De wedstrijd start om 14 uur ter hoogte van Café 't Smetje, Sluis 180. De dames leggen een afstand af van 90,6 kilometer of twaalf ronden van 7,5 kilometer. De organisatoren brengen de bewoners van de betrokken straten tijdig op de hoogte.

Lees verder