Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 1 juli 2021

Gemeente Mol: Herkansen voor een coronavaccin? Welkom op VAXLIST

Herkansen voor een coronavaccin? Welkom op VAXLIST

Heb je om de een of andere reden de Vlaamse vaccinatie-uitnodiging laten voorbijgaan? Geen probleem, je hebt nog recht op een herkansing. Schrijf je hiervoor zo snel mogelijk in via www.vaxlist.be. Je wordt dan via onze reservelijst uitgenodigd voor één van de vaccins waarvoor jij in aanmerking komt. Let op: bij een herkansing krijg je – ook al ben je ouder – géén voorrang op de jongeren en jongvolwassenen die nog geen Vlaamse uitnodiging ontvingen.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt middagtoezichters gemeentescholen schooljaar 2021-2022

Het gemeentebestuur zoekt middagtoezichters voor de gemeentescholen voor het schooljaar 2021 – 2022 in contractueel dienstverband (indiensttreding vanaf 1 september '21). Het gaat om een deeltijdse tewerkstelling voor bepaalde duur (tot en met juni 2022). Solliciteren kan tot en met 31 juli 2021 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Gezocht: vereniging voor hulp foodcorner @Mon Mol Martre op 4 en 5 september

Het gemeentebestuur zoekt een Molse vereniging die een handje wil helpen tijdens Mon Mol Martre op zaterdag 4 en zondag 5 september. Als vrijwilliger help je bij het afruimen, desinfecteren van tafels en stoelen en het spoelen van herbruikbare bekers op foodcorner Mon Mol Martre. Je vereniging ontvangt hiervoor een vergoeding van 600 euro. Wil je je vereniging aanmelden? Stuur dan vóór 25 juli een mailtje naar toerisme@gemeentemol.be.

Lees verder

Foodtrucks gezocht voor Foodcorner @MonMolMartre op 4 en 5 september

Ben jij de trotse bezitter van een foodtruck? Wil je graag een plaatsje bemachtigen op onze Foodcorner @MonMolMartre? Schrijf je dan in tussen 1 en 20 juli 2021 via www.gemeentemol.be/foodcornerMonMolMartre. Je vindt er ook de deelnemingsvoorwaarden terug. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld dat je met herbruikbare bekers moet werken. Het gemeentebestuur stelt verschillende soorten herbruikbare bekers ter beschikking. Mon Mol Martre is een kunsthappening die plaatsvindt op zaterdag 4 en zondag 5 september. Deelnemen kost 250 euro voor de twee dagen.

Lees verder