Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 19 juli 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt twee deeltijdse poetsmedewerkers voor poetsdienst aan huis

Gemeentebestuur zoekt twee deeltijdse poetsmedewerkers voor poetsdienst aan huis

Het gemeentebestuur zoekt twee deeltijdse (20/38) poetsmedewerkers voor de poetsdienst aan huis (salarisschaal D1-D3). Het gaat om langdurige vervangingscontracten in contractueel dienstverband. Solliciteren kan tot uiterlijk dinsdag 3 augustus 2021 via het online sollicitatieformulier.

Lees verder

Droogte maart–september 2020 erkend als ramp, vraag schadevergoeding Rampenfonds

De ernstige droogte die plaatsvond van 15 maart tot 15 september 2020 is erkend als ramp. Dit betekent dat landbouwers uit onze gemeente bij schade een aanvraag tot tegemoetkoming kunnen indienen bij het Vlaams Rampenfonds. Dit kan uiterlijk op 31 oktober 2021 online via www.vlaanderen.be/schadevergoeding-vlaams-rampenfonds-aanvragen. Let wel: om in aanmerking te komen, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Alle info en voorwaarden vind je via bovenstaande link.

Lees verder

Grabbelpas dompelt tieners vijf dagen lang onder in wereld van het gamen

Van 12 tot en met 16 juli werden vijf tieners tijdens het vrijetijdsaanbod Grabbelpas ondergedompeld in de wereld van het gamen en alles wat hierbij komt kijken. Samen met de experts van Junior Argonauts schreven ze een boeiend scenario voor hun eigen game. Nadien gingen de jongeren echt aan de slag en ontwierpen ze het scenario in real life! Op 16 juli vond een toonmoment plaats voor de pers en hun ouders waar de jongeren met veel trots hun realisaties toonden. Het hoogtepunt van de week!

Lees verder

'Cyclomedia' maakt 360-graden panoramafoto's van onze gemeente vanaf eind juli

De firma Cyclomedia maakt vanaf eind juli tot midden september 360-graden panoramafoto's vanaf de openbare weg in onze gemeente. Hiervoor gebruiken ze camera-auto's van hun firma die door alle straten rijden. De foto's worden daarna gebruikt door derden voor het onderhoud en beheer van het openbaar domein om bijvoorbeeld werken voor te bereiden. Voordat de firma de opnamen beschikbaar stelt, worden herkenbare personen en kentekens van auto's onherkenbaar gemaakt.

Lees verder