Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 juli 2021

Gemeente Mol: Als 12- tot en met 15-jarige sneller een Pfizer-vaccin? Zet je nu op VAXLIST!

Als 12- tot en met 15-jarige sneller een Pfizer-vaccin? Zet je nu op VAXLIST!

Wil je als 12- tot en met 15-jarige (geboortejaren 2009 tot 2006) sneller in aanmerking komen voor vaccinatie met Pfizer? Zet je dan nu op VAXLIST (www.vaxlist.be) of laat dit door je ouders doen! Dagelijks vertrekken er vanuit VAXLIST enkele tientallen uitnodigingen per sms. Hierdoor stijgt jouw kans om als jongere sneller in aanmerking te komen voor een vaccin. Let op: als 12- tot en met 15-jarige kan je je alleen laten vaccineren mits toestemming van je ouders. Dit betekent dat - met grote voorkeur – één van je ouders mee naar het vaccinatiecentrum komt of dat je een ondertekende toestemmingsbrief meebrengt.

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 12 - 16 juli

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Aantal besmettingen chirokamp Sluis loopt op tot 50

Na het stopzetten van het zomerkamp van Chiro Sluis tellen we momenteel in totaal 50 besmettingen. De snelle verspreiding is onder andere te wijten aan de extra besmettelijke deltavariant. In een mail naar de ouders benadrukten we daarom nogmaals het belang van het strikt volgen van de quarantainemaatregelen. Enkel zo kan de verdere verspreiding naar gezins- en familieleden, vrienden, kennissen,… gestopt worden.

Lees verder

Nieuw openbaar onderzoek voor verhuis Moskee Ayasofya naar Borgerhoutsendijk

Van 15 juli tot en met 13 augustus 2021 loopt een openbaar onderzoek naar de komst van Moskee Ayasofya naar de Borgerhoutsendijk. Het moskeebestuur diende een nieuw aanvraagdossier in, nadat het vorige dossier in oktober vorig jaar werd ingetrokken. Het nieuwe dossier omvat nu zowel de functiewijziging, de vereiste verbouwingen als de buitenaanleg.

Lees verder