Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 5 juli 2021

Gemeente Herent: Save the date: netwerkmoment voor verenigingen op 27 september

Gemeente Herent
Save the date: netwerkmoment voor verenigingen op 27 september
Na de coronastop willen we opnieuw keihard op de startknop duwen! Maandag 27 september verwelkomen we iedereen die in Herent in het verenigingsleven actief is, op een gezellig en informatief netwerkmoment in Hangar 3020.
Lees verder

Besteding van het Vlaams noodfonds voor cultuur, jeugd en sport in Herent
Om de lokale besturen te helpen om de sectoren cultuur, jeugd en sport bij te staan, besliste de Vlaamse Regering in juni 2020 om een noodfonds op te richten. Herent kreeg daardoor 227.387,41 euro aan subsidies om het lokale verenigingsleven te ondersteunen.
Lees verder

18-plussers welkom voor vrijwillige vaccinatie Johnson & Johnson in Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg
Het vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg kreeg van het Agentschap Zorg en Gezondheid toestemming om te starten met het vaccineren met het vaccin van Johnson & Johnson voor alle 18-plussers die nog geen eerste prik hebben gekregen.
Lees verder

Vervroegde tweede prik met AstraZeneca op 15, 16 en 17 juli
Doordat het Vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg proactief een vaccinatielijst voor een vervroegde tweede prik met AstraZeneca heeft aangelegd, kan men op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 juli 2021 starten met het plaatsen van de vervroegde tweede prik.
Lees verder

Vacature Coördinator technische dienst
Sociale huisvestingsmaatschappij Volkswoningbouw Herent zoekt een Coördinator voor de technische dienst. U kunt solliciteren tot 31 juli 2021.
Lees verder