Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Wekelijks vaccinatienieuws: Voldoende AstraZeneca voor verplaatsen tweede prik

Wekelijks vaccinatienieuws: Voldoende AstraZeneca voor verplaatsen tweede prik
We ontvingen deze week een toezegging van 3.000 vaccins AstraZeneca. Deze extra hoeveelheid kunnen we volledig inzetten om de tussentijd voor de 2de prikken te verkorten naar 8 in plaats van 12 weken. Deze tweede prikken kunnen ingepland worden op 12 of 16 juli.
Lees verder

Lees nu digitaal via de Bib en lees deze zomer zorgeloos, waar je maar wil
Je kan 2 e-boeken lenen, 2 e-boeken reserveren en elk e-boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een e-boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel.
Lees verder

Bewoners van Orelia Keiheuvel openen feestelijk hun nieuwe beleeftuin
De nieuwe beleeftuin voor de woonzorgcampus Orelia Keiheuvel is klaar. Dinsdag 29 juni werd de tuin feestelijk geopend. De gemeente Balen neemt de verharding van het achterliggende wandelpad van het natuurdomein Keiheuvel voor haar rekening, dit deel van het project wordt later dit jaar uitgevoerd
Lees verder

Vacature: projectmedewerker Project M.
Lees verder

Goed bezig: kaap van 46.535 gevaccineerden behaald
Afgelopen vrijdag is de kaap van 46.535 gevaccineerde inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie overschreden. Dit cijfer verwijst naar het aantal unieke vaccinaties dat ín het vaccinatiecentrum toegediend werd. Daarmee bereikten we al de beoogde vaccinatiegraad van 70%, maar samen gaan we voor meer.
Lees verder