Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Volg het voorbeeld van Lennart (De Mol)! Laat je vaccineren

Volg het voorbeeld van Lennart (De Mol)! Laat je vaccineren
Ons vaccinatiecentrum ontving een leuk filmpje van Lennart uit Retie, beter bekend als De Mol 2021. Hij motiveert zijn beslissing om zichzelf te laten vaccineren en roept jongeren op om hetzelfde te doen. Jongeren van 16 tot 20 jaar kunnen zich inschrijven op onze reservelijst.
Lees verder

Maak een afspraak voor fietslabelen (7 juli)
Op woensdag 7 juli brengt De Sprong tussen 13u en 15u30 in de garage van het gemeentehuis (hoek Molenstraat-Vredelaan) gratis een label aan op je fiets. Je moet hiervoor een afspraak maken in het gemeentehuis of via 014/74 40 40 vóór 2 juli. Breng voor het labelen je identiteitskaart mee.
Lees verder

Vacature OCMW: deskundige Huis van het Kind
OCMW Balen zoekt voor het Huis van het Kind Baldemore een 'deskundige Huis van het Kind' (deeltijds 4/5, contractueel, onbepaalde duur, niveau B). Er wordt een wervingsreserve van 1 jaar aangelegd. Interesse? Solliciteer dan uiterlijk 20 juli 2021.
Lees verder

Gratis workshops 'digitale skills' voor jongeren
Ben je tussen de 15 en 25 jaar en wil je nog bepaalde digitale vaardigheden bijschaven, om bijvoorbeeld toe te kunnen passen op je (vakantie)werk? Geen probleem! Deze zomer organiseren de gemeenten Balen, Dessel, Mol en Retie gratis workshops om je digitale skills te verbeteren.
Lees verder

Postkantoor Balen gesloten van woensdag tot en met vrijdag
Van woensdag 30 juni tot en met vrijdag 2 juli zal het postkantoor van Balen-Centrum gesloten zijn door werken. Zaterdag 3 juli is het postkantoor weer open. Tijdens de werken kan je terecht in het postkantoor van Mol of het postpunt Alma Mol.
Lees verder