Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Stuifzand: zeven Kempense bibs voor de prijs van één

Stuifzand: zeven Kempense bibs voor de prijs van één
Vanaf eind oktober gaan de bibliotheken van Balen, Dessel, Geel, Laakdal en Meerhout, Mol en Retie samenwerken onder de naam Stuifzand, met 1 gemeenschappelijk reglement. Je bent vanaf dan automatisch lid van deze 7 Kempense bibs (gratis t.e.m. 25j), kan tot 20 materialen lenen en gratis reserveren.
Lees verder

Openluchtzwembad Keiheuvel open vanaf donderdag 1 juli
Het openluchtzwembad van recreatiedomein Keiheuvel opent op donderdag 1 juli opnieuw de deuren. Tot en met 31 augustus kan je er elke dag zwemmen van 10u30 tot 20u. Reserveer op voorhand een dagticket op www.keiheuvel.be. Voor inwoners van Balen geldt een speciaal voordeeltarief van 2 euro.
Lees verder

DIFTAR stuurt geen 2e betalingsherinnering meer
Lees verder

Vacature: zorgkundige WZC Ter Vest
OCMW Balen is op zoek naar een zorgkundige (bepaalde duur - contractueel - deeltijds) voor woon- en zorgcentrum Ter Vest. Beschik jij over het visum van zorgkundige en heb je interesse? Bezorg dan je cv aan de personeelsdienst van het OCMW (Veststraat 60) of via vacature@ocmwbalen.be.
Lees verder

Residenten van Orelia Keiheuvel openen feestelijk hun nieuwe beleeftuin
De nieuwe beleeftuin voor de woonzorgcampus Orelia Keiheuvel is klaar. Dinsdag 29/06 werd de tuin feestelijk geopend. De gemeente Balen neemt de verharding van het achterliggende wandelpad van het natuurdomein de Keiheuvel voor haar rekening, dit deel van het project wordt later dit jaar uitgevoerd.
Lees verder