Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Schrijf in voor Coderdojo-workshop op 7 augustus

Schrijf in voor Coderdojo-workshop op 7 augustus
Lees verder

Belgerinkel-magazine dit weekend in je bus
Dit weekend (25-26-27 juni) valt het Belgerinkel-magazine in elke Balense brievenbus. Hierin stelt elke deelnemer aan de actie 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel' zijn zaak voor. Je kan het magazine hier ook online bekijken.
Lees verder

Op buitenlandse reis? Hou het veilig en volg strikt de regels!
Geniet van de zomer, maar blijf voorzichtig. Dat is het advies van de gemeentelijke crisiscel. Reizen kan, maar enkel volgens de maatregelen die gelden op het moment van je reis. De deltavariant (Indiase) is momenteel wereldwijd in opmars, waardoor we erg voorzichtig moeten zijn in het buitenland.
Lees verder

Stap twee zomerplan: wat verandert er vanaf 27 juni?
In het overlegcomité van vorige week werd beslist dat de tweede stap van het zomerplan ingaat vanaf nu zondag 27 juni. Bekijk een overzicht met de belangrijkste versoepelingen.
Lees verder

Vaccinatienieuws: 2.500 uitnodigingen vertrokken (tot 2000), hoge vaccinatiebereidheid bij 40- en 50-jarigen
Deze week verstuurden we 2.500 uitnodigingen voor een 1ste prik. Hiermee belanden we in het geboortejaar 2000. Nog niet alle inwoners van dit geboortejaar kwamen aan bod. De volgende weken staan er veel 2de vaccinaties met Pfizer geprogrammeerd, waardoor we vermoedelijk minder 1ste vaccins krijgen.
Lees verder