Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Leerkrachten: Technopolis komt naar VC De Kruierie, reserveer alvast (2de graad)

Leerkrachten: Technopolis komt naar VC De Kruierie, reserveer alvast (2de graad)
Op 9 en 10 mei 2022 strijkt de Wetenschapsshow van Technopolis neer in VC De Kruierie. Dit keer met de voorstelling 'op wereldreis met Noa'. De voorstelling is bedoeld voor kinderen van de 2de graad van het lager onderwijs. Reserveer alvast je plekje via het e-loket. Max. deelname per kind: € 5
Lees verder

Leerkrachten: Tentoonstelling Cas en Kato (Laat je tanden zien)
Van 20 september tot 1 oktober kan je in VC De Kruierie naar de tentoonstelling 'Laat je tanden zien, met Cas en Kato'. Deze expo is op maat van kleuters en leerlingen van de eerste graad. Meer info en reserveren via laatjetandenzien@gemeentemol.be. Er is gratis busvervoer als dat nodig is.
Lees verder

Lokalen en leescafé Kruierie terug open vanaf 9 juni
Vanaf woensdag 9 juni is het weer mogelijk om in VC De Kruierie een lokaal af te huren voor een vergadering, workshop, les,... Die dag kan je ook opnieuw in het leescafé terecht om de krant, een tijdschrift of boek te lezen. Het Kruierie-team kijkt er enorm naar uit om je weer te mogen verwelkomen.
Lees verder

Zomerplan: nieuwe coronarichtlijnen vanaf 9 juni
Lees verder

Ondernemersnieuws: Schrijf in voor Belgerinkel XL
Van half juni tot eind augustus lanceren de gemeente Balen en UNIZO een nieuwe 'Met Belgerinkel naar de Balense Winkel'-actie. Wil jij met je handels- of horecazaak ook schitteren in het magazine van deze campagne? Schrijf dan gratis in vóór 1 mei en dan komt onze fotograaf binnenkort bij jou langs.
Lees verder