Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Haal je gratis zomerkalender 2021 bij VC De Kruierie

Haal je gratis zomerkalender 2021 bij VC De Kruierie
Vanaf 1 juli 2021 kan je weer een gratis zomerkalender afhalen aan de infobalie van VC De Kruierie. Deze kalender bevat inspiratie voor een zomervakantie boordevol tips, weetjes en opdrachten. Voor de eerste tien gezinnen die de kalender komen afhalen, ligt er bovendien een leuke verrassing klaar.
Lees verder

Kaap van 46.535 gevaccineerden behaald
Afgelopen vrijdag is de kaap van 46.535 gevaccineerde inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie overschreden. Dit cijfer verwijst naar het aantal unieke vaccinaties dat ín het vaccinatiecentrum toegediend werd. Daarmee bereikten we al de beoogde vaccinatiegraad van 70%, maar samen gaan we voor meer.
Lees verder

G-sportkampen in de regio Zuiderkempen (Geel)
G-sportkampen zijn sportkampen met extra begeleiders, voor kinderen en volwassenen met een beperking, fysiek of verstandelijk. Je kunt inschrijven tot en met de woensdag voor het kamp.
Lees verder

Vacature jeugdhuis Tydeeh: projectmedewerker Project M.
Lees verder

Wellie weg! zomereditie (gratis doe-wandeling)
Wellie weg! is een gratis doe-wandeling voor het hele gezin in #ontdekbalen. Deze wandeling van 5 kilometer kan je starten wanneer je wil. Haal je route van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2021 gratis af aan de balie van vrijetijdscentrum De Kruierie.
Lees verder