Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Groendienst zet bloemetjes buiten

Groendienst zet bloemetjes buiten
Lees verder

Pastorij brengt Olmenaren samen (foto's & video)
De Pastorij vormt het nieuw kloppend hart van Olmen. De gemeente Balen, Ferm, De Schakel en lokale verenigingen en vrijwilligers willen er geluk zaaien door mensen samen te brengen in o.a. het koffiehuisje en het winkelpunt. Dit weekend opent ook de buitenbar, met heel wat activiteiten deze zomer.
Lees verder

Balen Muziekterras zorgt deze zomer weer voor vrolijke noot
Na een jaartje afwezigheid is Balen Muziekterras deze zomer helemaal terug! Hou je agenda alvast vrij voor 4 sfeervolle en coronaveilige donderdagavonden muziekplezier op recreatiedomein Keiheuvel: 'Houden van' (1 jul), 'The Marengas' (15 jul), 'Women on top' (5 aug) en 'Dex & Deruytters' (19 aug).
Lees verder

Luisterverhaal 'Beestenboel' van de Academie voor Muziek en Woord
Omdat door corona de schoolvoorstelling van de Academie niet kan doorgaan in schouwburg Rex, kan je ze dit jaar bekijken op YouTube in de vorm van een luisterverhaal. Een ideale manier om iedereen te laten kennis maken met alle instrumenten en met woord waarvoor je les kan volgen in de Academie.
Lees verder

Gezocht: jobs voor Youca Action Day
Op 21 oktober is het Youca Action Day. Die dag werken jongeren één dag i.p.v. naar school te gaan. Ze schenken het bedrag (55 euro) dat ze die dag bij jou verdienen, aan projecten wereldwijd. Heeft jouw bedrijf, organisatie, vereniging,... zo'n job?
Lees verder