Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: Culinair genieten met de Smulpaap 2021

Culinair genieten met de Smulpaap 2021
De Smulpaap verwent je van 1 juli tot 17 oktober culinair in verschillende horecazaken in Balen (Bread Time, N18 Olmen, Bakkerie en Fieneke), Mol en Retie. Koop de brochure voor slechts 15 euro in VC De Kruierie (gezamenlijke waarde van de lekkernijen is min. 30 euro).
Lees verder

Als 16- tot 21-jarige sneller een vaccin? Zet je nu op VAXLIST!
Wil je als 16 tot 21-jarige (geboortejaren 2000 tot 2005) sneller in aanmerking komen voor vaccinatie? Zet je dan nu op www.vaxlist.be! Dagelijks vertrekken er vanuit VAXLIST een 50-tal uitnodigingen per sms.
Lees verder

Vind de schat van Vlieg in VC De Kruierie
De hele zomer lang kan je in VC De Kruierie op zoek naar de schat van Vlieg. Vlieg heeft overal puzzelstukjes verstopt! Gelukkig toont de schatkaart je de weg naar allerlei locaties met opdrachtjes. Opdracht volbracht? Met de passende puzzel 'vlieg' je naar de schatkist! Wat zou erin zitten?
Lees verder

Gemeentemonitor: de Balenaar is over het algemeen tevreden
Volgens de 'gemeentemonitor' blijkt dat 85% van de Balenaars zich gelukkig voelt, dat 83% tevreden is over de gemeente en dat 87% tevreden is over de buurt, maar ook dat we een tandje moeten bijsteken om de uitstoot van CO² sterk te verminderen. Lees het hele verslag bij downloads.
Lees verder

Deze zomer kan je komen #straleninbalen!
Toerisme Balen voegt deze zomer heel wat activiteiten aan hun aanbod toe om optimaal te kunnen genieten van een staycation in eigen land. Geniet van een interactieve theaterwandeling en de Spelletjeskast aan de Pastorij van Olmen of ontdek onontgonnen gebied in Balen Wezel. Doe mee en #ontdekbalen.
Lees verder