Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 2 juli 2021

Gemeente Balen: ‘Balen Belt’ alleenstaanden, want elke Balenaar telt

'Balen Belt' alleenstaanden, want elke Balenaar telt
In november vorig jaar, bij het ingaan van de tweede lockdown, zette het lokale bestuur de actie 'Balen Belt' op poten. Doel: 3.651 alleenstaande Balenaars opbellen om te informeren naar hun welzijn in coronatijd. 550 beluren later mogen we spreken van een geslaagd en gewaardeerd initiatief.
Lees verder

Je 2de prik voor AstraZeneca vervroegen? Verschuif online je afspraak naar 12 of 16 juli
Dankzij een vervroegde levering van extra vaccins AstraZeneca, kunnen inwoners die dit wensen hun afspraak voor een 2de prik vervroegen naar maandag 12 of vrijdag 16 juli. Vervroegen is alleen mogelijk voor één van deze twee data.
Lees verder

Herkansen voor coronavaccin? Welkom op VAXLIST
Heb je om de een of andere reden de vaccinatie-uitnodiging laten voorbijgaan? Geen probleem, je hebt recht op een herkansing. Schrijf je hiervoor in via www.vaxlist.be. Je wordt dan via de reservelijst uitgenodigd voor één van de vaccins waarvoor jij in aanmerking komt.
Lees verder

Opgelet voor phishingberichten over COVID-19-toeslag groeipakket
Er circuleren sms'en en mails in verband met het uitbetalen van een extra premie bovenop het groeipakket. Deze oproepen, sms'en en mails vragen om jouw rekeningnummer mee te delen of te verifiëren. Ga hier niet op in. Het gaat om phishing.
Lees verder

Fietslabelen 7 juli volzet
Je kan geen afspraak meer krijgen om op 7 juli je fiets te laten labelen. Je kan ervoor kiezen om je op de lijst voor woensdag 1 september te zetten of je kan elke weekdag tussen 7u en 10u of tussen 16u en 18u30 terecht in Mol aan het station bij het Fietspunt, .
Lees verder