Doorgaan naar hoofdcontent

De drie van Milwaukee zetten Phoenix in lichterlaaie: 88 punten bij elkaar opgeteld en een3-2-voorsprong voor de Bucks

HLN
De drie van Milwaukee zetten Phoenix in lichterlaaie: 88 punten bij elkaar opgeteld en een 3-2-voorsprong voor de Bucks
Giannis Antetokounmpo met 32 punten. Khris Middleton met 29 punten. Jrue Holiday met 27 punten. De Phoenix Suns hadden hun handen vol met de grote drie van de Bucks, die samen 88 punten scoorden. Dan weet je dat het moeilijk wordt. En dat werd het ook. De Suns naderden in extremis nog tot op één punt, mede door opnieuw een veertiger van Devin Booker, maar het mocht niet baten. Eindresultaat van game 5? 123-119 en een 3-2-voorsprong voor de Bucks. Ze krijgen de kans het dinsdagnacht voor eigen publiek af te maken.
Lees verder

Opnieuw meer dan 1.000 besmettingen per dag in Israël: "Vaccins zijn minder werkzaam tegen deltavariant dan gehoopt"
Voor het eerst in vier maanden tijd heeft Israël opnieuw meer dan 1.000 coronabesmettingen geregistreerd. Dat blijkt uit de cijfers die het ministerie van Gezondheid bekendmaakte.
Lees verder

Hailey Bieber ontkent agressie van Justin in hotellobby: "Dat is negatieve bullshit"
Topmodel Hailey Bieber (24) ontkent dat haar man Justin onlangs midden in een hotel woedend en agressief in haar gezicht heeft geschreeuwd, zoals een video die afgelopen week viraal ging sterk deed vermoeden. Ze noemt het 'negatieve bullshit' die fans niet moeten geloven.
Lees verder

Lachende kandidaat-opvolger Angela Merkel onder vuur na bezoek aan Duits rampgebied
In Duitsland groeit de kritiek op deelstaatpremier Armin Laschet (CDU) van Noordrijn-Westfalen, die lachend was gefilmd tijdens een bezoek aan het rampgebied in zijn deelstaat. Commentatoren en politici verwijten de prominente politicus en kandidaat-bondskanselier zich ongepast te hebben gedragen.
Lees verder

Oeps: Spike Lee kondigt winnaar Gouden Palm in Cannes per ongeluk veel te vroeg aan
Chaos ten top in Cannes: regisseur Spike Lee heeft gisterenavond direct bij aanvang van de ceremonie rond de Gouden Palm per ongeluk de winnaar aangekondigd. Normaliter is het de bedoeling dat de hoofdprijs van het festival als laatste wordt bekendgemaakt. "Ik heb geen excuses."
Lees verder

Regiocampings lopen vol met teruggekeerde Ardennengangers: "Iedereen is plots op zoek naar een alternatief"
Een heel weekend aanschuiven aan de inschrijfbalie bij camping Puyenbroeck: tientallen Ardennengangers probeerden er nog een alternatief te vinden voor hun in het water gevallen vakantieplannen. Sommigen leken amper bekomen van de shock van wat ze in het oosten van het land te zien kregen. "Maar vakantie is vakantie en dan is er gelukkig altijd nog 'camping Puyenbroeck'. Ook op camping Vlasaard in Stekene gelijkaardige verhalen.
Lees verder

Met macaroni of gorgonzola: deze gekke ijsjessmaken kan je tegenwoordig proeven
Zomer en smeltende ijsjes, ze horen bij elkaar. Net als Nicole en Hugo of Suske en Wiske. Vanille, chocolade of stracciatella kan iedereen bekoren, maar het kan ook avontuurlijker. Wat dacht je van gorgonzola met vijgen, bijvoorbeeld? Omdat het vandaag, zondag 18 juli, World Ice Cream Day is, sommen we enkele gekke smaken op die sinds kort op de markt zijn gebracht.
Lees verder

Nederlandse huurmoordenaar tijdens eigen verjaardagsfeestje gearresteerd in Spaans café
De Amsterdamse crimineel Jeffrey S., die eerder deze maand werd aangehouden in het Spaanse Torremolinos omdat hij wordt verdacht van betrokkenheid bij liquidaties of moordplannen, werd gearresteerd op een feestje ter ere van zijn eigen verjaardag. Dat melden Spaanse media.
Lees verder

Karl Vannieuwkerke zou z'n gevecht tegen kanker nu anders aanpakken: "Ik heb mijn geliefden te veel in onzekerheid gelaten"
"Er is een leven voor kanker en een leven erna." Dat zijn de woorden van Karl Vannieuwkerke, die op z'n 50ste een zekere rust heeft gevonden. "Op vakantie in Portugal in 2014 zei mijn ex: 'Je hebt een bolletje onder je wang'", vertelt hij in dit gesprek over zijn strijd tegen de ziekte, het leven met een jongere vriendin, zijn kinderen, ouder worden en de toevalligheden in het leven. "'Vive le Vélo' zou er nooit zijn geweest als ik die ene nacht niet op café had gezeten."
Lees verder

Britney zwijgt niet langer en haalt alweer uit naar familie: "Deze curatele heeft mijn dromen verpest"
Britney Spears (39) heeft alweer uitgehaald naar haar familie in een nieuwe post op Instagram. Deze keer richt ze zich niet alleen tot haar vader, maar ook tot haar zus: Jamie Lynn. "Ze kwam opdagen tijdens een awardshow en zong míjn liedjes."
Lees verder

Ook na het EK zijn Chiellini en Bonucci onafscheidelijk: het duo is samen op vakantie en deelt meteen ook een sneertje uit
Giorgio Chiellini (36) en Leonardo Bonucci (34) zijn vrienden voor het leven. Het iconische Italiaanse verdedigingsduo veroverde eerder deze maand de Europese titel als onverzettelijk blok in de defensie van de Azzurri. Ook na het toernooi zoeken de twee elkaar op en vieren ze samen vakantie op Sardinië. "Wíj eten wel nog gewoon pasta", schrijft Bonucci onder een foto van hun tweetjes.
Lees verder

Morkov en Rickaert nóg belangrijker voor Cavendish en Philipsen? Finish op Champs-Elysées ligt 200 meter verder dan andere jaren
Opgelet: de sprint op de Champs-Elysées wordt anders dan andere jaren in de Tour de France. De streep is met 200 meter verlegd. De rol en timing van lead-outs Morkov en Rickaert wordt cruciaal voor Cavendish en Philipsen vanavond rond 19u.
Lees verder

Transfer Talk. Vranjes op weg naar AEK Athene
De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen is volop bezig, dus draait ook de transfermolen op volle toeren. Welke smaakmakers vertrekken uit de Jupiler Pro League? Wie gooit met de miljoenen? Alle transferontwikkelingen in binnen- én buitenland volgt u dagelijks in onze Transfer Talk.
Lees verder

Dertien doden bij explosie tankwagen in Nigeria
In het westen van Kenia zijn dertien personen om het leven gekomen toen een tankwagen kantelde en ontplofte op een snelweg. Vele anderen raakten gewond.
Lees verder

Het coronavirus zit één week voor de Spelen in het olympisch dorp: drie personen uit dezelfde ploeg leggen positieve coronatest af
In het olympisch dorp in Tokio hebben drie personen uit dezelfde olympische ploeg positief getest op het coronavirus. Het gaat om twee sporters en een teamlid. "Ze komen uit hetzelfde land en beoefenen dezelfde sport", liet een woordvoerder van het organisatiecomité weten. Hij verstrekte verder geen details.
Lees verder

Minstens 26 doden door felle moessonregens in Mumbai
Moessonregens hebben in de Indiase miljoenenstad Mumbai het leven gekost aan 26 mensen. Dat hebben de Indiase autoriteiten meegedeeld.
Lees verder

Opvallend: assistent-coach Belgian Cats verlaat selectie wegens privéredenen
Pierre Cornia, de assistent-coach van de Belgian Cats, verlaat het basiskamp van de Belgische selectie in het Japanse Mito en keert vanwege privéredenen terug naar België. Dat maakte Basketball Belgium zondagmorgen bekend.
Lees verder

Lichaam van meisje (15) dat in Ourthe viel, gevonden in Hampteau
Het lichaam dat gisteren werd aangetroffen in Hotton kon nog niet formeel geïdentificeerd worden. Dat meldt het parket van Luxemburg. De burgemeester van de gemeente verklaarde gisteren aan Sudinfo dat het gaat om het tienermeisje (15) dat woensdag verdween in de Ourthe.
Lees verder

Onze olympiërs voorgesteld (#5). Excelsheets van de tegenstand en verloren bronzen WK-medaille: ook deze schutters en krachtpatsers jagen goud na
66 mannen. 55 vrouwen. Verspreid over 25 sporten. Team Belgium zakt met maar liefst 121 atleten af naar Tokio, met maar één doel: eeuwige glorie op de Olympische Spelen. Van wielrennen over kajak tot boogschieten: in een tiendelige reeks stellen wij ze allemaal aan u voor. Vandaag deel 5, met onze beste gewichtheffers, schutters en judoka's.
Lees verder

ROYAL BITS. Europese royals betuigen steun aan ons land en koningin Máxima kruipt op blote voeten in een truck
Leden van koninklijke families laten wereldwijd niemand onberoerd. Huwelijken en scheidingen, verdachte of verbluffende geldzaakjes, kritiek en lof: in royalty-land passeert alles de revue. Dit waren de meest opmerkelijke koninklijke nieuwtjes van de week.
Lees verder