Doorgaan naar hoofdcontent

“Britney Spears heeft vervanger gevonden voor haar curator”

HLN
"Britney Spears heeft vervanger gevonden voor haar curator"
Britney Spears en haar nieuwe juridische team hebben een nieuw persoon aangedragen voor het curatorschap dat nu wordt uitgevoerd door haar vader Jamie. Dat meldt TMZ. Haar nieuwe advocaat Mathew Rosengart zou een verzoek hebben ingediend om accountant Jason Rubin de nieuwe toezichthouder van de Amerikaanse zangeres te maken.
Lees verder

Lockdown in Melbourne wordt opgeheven
De lockdown in de Australische stad Melbourne wordt later vandaag opgeheven, omdat de autoriteiten een uitbraak van de delta-variant van het coronavirus onder controle hebben. De naburige staat Zuid-Australië versoepelt ook de thuisblijfregels. Maar in Sydney, de grootste stad van het land, wordt de nu al vijf weken geldende lockdown waarschijnlijk verlengd.
Lees verder

Helft reizigers vult PLF-formulier niet in
Tijdens deze zomervakantie vullen elke week zowat 200.000 mensen een PLF-formulier in wanneer ze van een buitenlandse reis terugkeren. Dat blijkt uit cijfers van Saniport, dat de instroom van die formulieren opvolgt, waarover de kranten van Mediahuis vandaag berichten.
Lees verder

LIVE OS. Triatlete Valerie Barthelemy zeer knap tiende, Bermudaanse Duffy pakt het goud - Geen finale voor Croenen op 200m vlinderslag
• Dag 4 sinds de openingsceremonie op de Olympische Spelen
Lees verder

Telewerk ambtenaren kan 38 miljoen euro opleveren
Thuiswerk en andere efficiëntiewinsten bij overheidsdiensten kunnen op termijn een derde van de kantoorruimte overbodig maken. Dat kan de komende jaren een jaarlijkse besparing van tientallen miljoenen opleveren. Dat schrijft De Standaard vandaag.
Lees verder

Louis Croenen strandt in halve finales vlinderslag
Louis Croenen is er op de Olympische Spelen in Tokio niet in geslaagd zich voor de finale van de 200 meter vlinderslag te plaatsen. In zijn halve finale werd hij in 1:56.67, ruim boven zijn Belgisch record (1:55.39), achtste en laatste. Zijn tijd was de traagste van zestien halvefinalisten.
Lees verder

Noord- en Zuid-Korea herstellen communicatieverbindingen
Noord- en Zuid-Korea hebben de hotline tussen beide landen hersteld. Dat heeft het kantoor van de Zuid-Koreaanse president dinsdag bekendgemaakt. De telefoonlijn werd in juni 2020 gesloten door het noorden. Kort daarna werd ook een gedeeld kantoor in de gedemilitariseerde zone door de Noord-Koreanen opgeblazen.
Lees verder

SCHOOLSTRAAT 8. "'À propos, er staat aan de kathedraal een huis te koop', zei de architect"
Hij speelde trompet, zij trombone, in het conservatorium kruisten hun wegen. Een huwelijk, twee kinderen en een eigen fanfare later lijkt de droom compleet. Alleen de perfecte stek ontbrak nog. Die vonden ze het afgelopen coronajaar. In een beschermd monument dat al evenveel muziek ademt als zijzelf - de grootvader van Beethoven kreeg er zangles - vonden ze hun nieuwe, definitieve thuis.
Lees verder

Hey Milaan, de missie 'Big Rom' is begonnen: nieuwe coach Inzaghi wil van Lukaku dubbele kampioenenmaker én topschutter maken
Zo graag is Romelu Lukaku (28) terug in Milaan. Zo graag wil hij weer voetballen. Bij FC Internazionale Milano verwelkomden ze zondagavond een hongerige spits. Het afgetrainde lijf bracht hij mee als souvenir van een deugddoende vakantie. Zijn nieuwe trainer glundert. Hij heeft grootse plannen met 'Big Rom'. Een situatieschets.
Lees verder

Gert Verhulst releaset eerste soloalbum: "Een van de nummers is voor mijn vrouw Ellen bedoeld"
Dat er meer zit in een liedje dan je denkt. Gert Verhulst (53) zong het 30 jaar geleden al met Samson, vandaag vormt het de basis van zijn eerste soloalbum. Van alle kinderliedjes die hij de voorbije 25 jaar schreef voor reeksen als 'Spring' en 'Amika' selecteerde hij zijn 12 favorieten en zong ze opnieuw zelf in. Nummers die au fond goeie popsongs zijn en geen kinderliedjes, zoals ze wel beschouwd worden. Al heeft Verhulst geen carrièreplannen. "Het is niet dat ik nu als zanger au sérieux genomen wil worden."
Lees verder

Zijn Ben Affleck en Jennifer Lopez het bewijs dat oude liefde niet roest? "We kijken er iets té optimistisch naar"
Op een jacht in Saint-Tropez, met één hand op de beroemde derrière van Jennifer Lopez: zo brengt Ben Affleck momenteel de dagen door. Het kan een stuk slechter, maar hoe hard moeten we gecharmeerd zijn door dé romance van 2021? Is dit echt een sprookje van 'oude liefde roest niet'? Of kijkt de wereld iets te optimistisch naar een tanende acteur van 48 met een drankprobleem, naast een vrouw van 52 die in bikini de eeuwige jeugd etaleert, maar die in de hartstocht vooral vergankelijkheid heeft gekend?
Lees verder

James Cooke heeft zijn trouwring gekocht
Voor James Cooke (36) en zijn verloofde Dorian Liveyns (28) kan het aftellen stilaan beginnen. De Vlaamse televisiepresentator liet op zijn sociale media weten dat ze hun trouwringen gevonden hebben. "Ringen? Check!", klinkt het op het Instagramaccount van James.
Lees verder

OVERZICHT. Casse begint goed aan D-day, weer prima Belgische prestatie in het triatlon en nóg Nederlandse coronagevallen: dit hebt u vannacht gemist
Dag 4 op de Olympische Spelen alweer. Er kwamen afgelopen nacht al verschillende landgenoten in actie in Tokio - met wisselend succes. Een overzicht van de prestaties die u de voorbije uren mogelijk gemist hebt.
Lees verder

Dit verandert vanaf 1 augustus: consumptiecheques bruikbaar in alle winkels, aangetekende zendingen meteen in brievenbus ontvangen
Een nieuwe maand, nieuwe regels. Ook op 1 augustus veranderen er heel wat zaken. We bundelen de belangrijkste veranderingen in dit overzicht.
Lees verder

Dorianne Aussems debuteert als schermgezicht van olympische talkshow: "Tot diep in de nacht naar sport kijken: zalig"
Als MNM-dj heeft ze haar strepen al ruimschoots verdiend, maar een vertrouwd schermgezicht is ze nog niet. Al komt daar mogelijk snel verandering in voor Dorianne Aussems (28). Als sidekick in de olympische talkshow 'Van hier tot in Tokio' gaat ze op zoek naar de emoties in sport. "Mijn papa zei dat mijn debuut goed was, maar zelf kijk ik vooral naar wat beter kan."
Lees verder

OVERZICHT. Opnieuw meer dan 300 patiënten in het ziekenhuis
Op dit moment liggen er 305 patiënten in het ziekenhuis met een coronabesmetting, dat is 14 procent meer dan in de voorgaande zevendaagse periode. Van hen hebben er 97 mensen intensieve verzorging nodig, ook dat is een stijging met 15 procent. Dat blijkt vandaag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
Lees verder

LIVE OS. Plasschaert na vijf regatta's achtste in Laser Radial - Geen finale voor Croenen op 200m vlinderslag
• Dag 4 sinds de openingsceremonie op de Olympische Spelen
Lees verder

Code geel: opnieuw kans op felle buien met lokaal onweer
Vandaag is het opnieuw onstabiel weer met kans op felle buien en plaatselijk onweer. De komende dagen nemen de intense buien geleidelijk af, maar blijft het wel wisselvallig en fris. Dat meldt het KMI. Het KMI waarschuwt voor code geel en roept op om waakzaam te zijn.
Lees verder

COLUMN. Waarom de vierde plaats niet 'de meest ondankbare' op de Spelen is
In een vorig leven als sportjournalist nam Jan Segers deel aan vijf Olympische Spelen. Dezer weken schrijft hij geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende olympische kop. Vandaag: Marten Van Riel, triatleet.
Lees verder

Dé plank blijft wel liggen tijdens mountainbikerace voor vrouwen: "Wie het nog snapt, mag het zeggen"
Er is al heel wat gezegd en geschreven over de val van Mathieu van der Poel tijdens de olympische mountainbikerace. Een plank die er niet was, was de oorzaak van zijn stuurfout. Opmerkelijk: bij de vrouwen blijft de plank wél liggen.
Lees verder