Doorgaan naar hoofdcontent

Basic & black: deze handtassen passen bij iedere zomerse outfit

HLN
Basic & black: deze handtassen passen bij iedere zomerse outfit
Een zwarte handtas niets voor zonnige dagen? Vergis je niet! Ninashop.be ging voor jou op zoek naar de leukste zwarte tassen van het moment die perfect bij je zomergarderobe passen.
Lees verder

LIVE TOUR. Van Avermaet en Kluge in vroege vlucht na interessante beginfase
Daags na de individuele tijdrit staat er in de Tour de France een vlakke etappe op het menu. De zesde rit voert het peloton naar Châteauroux, waar Mark Cavendish in 2008 zijn eerste Tourzege pakte. Knalt de Brit straks naar zijn 32ste overwinning in de Ronde van Frankrijk? Of krijgen we nog eens een Belgische triomf? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Ryanair aast op slots van Brussels Airlines op luchthaven Zaventem
De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair ziet uitbreidingsmogelijkheden in België. En dan vooral op Brussels Airport, waar ze aast op slots (start- en landingsrechten) van Brussels Airlines, dat na een herstructurering kleiner is geworden. Maar Brussels Airlines weigert slots vrij te geven, zo hekelde Ryanair-topman Michael O'Leary tijdens een persconferentie in Brussel.
Lees verder

Rook- en vuurverbod gooit geen roet in het eten van zomerkampen: kook- en kampvuren zijn onder bepaalde voorwaarden toegestaan
Tot 30 september geldt een rook- en vuurverbod in Vlaamse bossen en natuurgebieden bij code geel, oranje en rood. Voor zomerkampen wordt echter een uitzondering gemaakt. Zuhal Demir (N-VA), Vlaams minister van Omgeving, laat weten dat onder bepaalde voorwaarden een kook- of kampvuur mag.
Lees verder

Na de zware overstromingen gisteren, keert de rust stilaan terug in Pairi Daiza: "De meeste dieren zouden morgen te bezichtigen moeten zijn"
Na de hevige regenval van woensdag stelt dierenpark Pairi Daiza alles in het werk om het park terug toegankelijk te maken voor het grote publiek. Dat wordt gemeld door 7sur7. Vanaf vrijdag "zal het grootste deel van het park er weer uitzien zoals voor de overstroming", aldus woordvoerster Claire Gilissen.
Lees verder

"Stop alsjeblieft met huilen": de trieste huwelijksdag van Charlene van Monaco, die driemaal probeerde te ontsnappen
De mooiste dag van je leven. Zo wordt je huwelijksdag doorgaans omschreven. Maar Charlene Wittstock beleefde precies tien jaar geleden eerder een nachtmerrie toen ze haar jawoord gaf aan prins Albert van Monaco, ondanks een grandioos feest van maar liefst 46 miljoen euro. Het relaas van een dag vol onderkoelde liefde, zilte tranen en meerdere wanhopige ontsnappingspogingen.
Lees verder

Vijf dingen om op te letten bij aankoop van een e-reader
Elektronische boeken blijven een moeilijk parcours afleggen: slechts iets meer dan 4 procent van alle Vlamingen leest digitaal. Maar toch blijft er iets te zeggen voor zo'n leesplankje: het feit dat je er een volledige boekenkast in meedraagt is bijvoorbeeld een ijzersterk argument. Als je de overstap wilt wagen, zijn hier vijf dingen om op te letten bij de aankoop.
Lees verder

Europees geneesmiddelenagentschap: "Twee dosissen van elk in EU goedgekeurd vaccin beschermen tegen Deltavariant"
Het Europese Geneesmiddelenbureau EMA zegt dat elk van de vier in Europa goedgekeurde coronavaccins bij een volledig vaccinatieschema bescherming lijkt te geven tegen de circulerende varianten van het virus, inclusief de meer besmettelijke Deltavariant.
Lees verder

LIVE. Prinsen Harry en William onthullen standbeeld ter ere van prinses Diana
Het is zover: de gebrouilleerde prinsen Harry (36) en William (39) komen voor het eerst sinds de begrafenis van prins Philip in april weer bij elkaar. Met één gemeenschappelijk doel - de herdenking van hun moeder Diana, die zestig geworden zou zijn. Wordt het een hartelijk weerzien of eerder een stroeve bedoening? En wat zullen ze vertellen? Volg het hier.
Lees verder

Een mooi standbeeld en een anticlimax: dit was de ceremonie voor Diana's zestigste verjaardag
Het is zover: de gebrouilleerde prinsen Harry (36) en William (39) kwamen voor het eerst sinds de begrafenis van prins Philip in april weer bij elkaar. Met één gemeenschappelijk doel - de herdenking van hun moeder Diana, die zestig geworden zou zijn. Het leek er op het eerste zicht hartelijk aan toe te gaan, maar de ceremonie werd wel behoorlijk ingekort.
Lees verder

Duitse minister vindt dat UEFA "onverantwoordelijk" handelt met veel te veel publiek tijdens EK
De Duitse minister van Binnenlandse Zaken vindt dat de Europese voetbalbond UEFA tijdens het EK zeer onverantwoordelijk handelt. Volgens Horst Seehofer laat de UEFA veel te veel publiek toe in de stadions. Zo zaten er dinsdag ruim 40.000 fans op Wembley bij het duel tussen Engeland en Duitsland (2-0).
Lees verder

Dankzij deze app hoef je nooit meer spullen op te halen bij je ex
Je lievelingstrui, je favoriete lipstick of de kristallen vaas van je oma die nog bij je ex staat? Met slechts enkele muisklikken staan ze zo weer voor je deur. Dankzij de gloednieuwe dienst Postdates gaat een koerier jouw spullen ophalen bij je voormalige vlam, of brengt hij achtergebleven spullen terug naar je ex. En zo hoef je jezelf nooit meer onnodig te kwellen.
Lees verder

LIVE TOUR. Van Avermaet en Kluge in vroege vlucht, Van der Poel en Van Aert slaan praatje
Daags na de individuele tijdrit staat er in de Tour de France een vlakke etappe op het menu. De zesde rit voert het peloton naar Châteauroux, waar Mark Cavendish in 2008 zijn eerste Tourzege pakte. Knalt de Brit straks naar zijn 32ste overwinning in de Ronde van Frankrijk? Of krijgen we nog eens een Belgische triomf? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Een verdachte foto in je backup? Je kunt in één klap alles kwijtraken
Techgiganten schorsen op grote schaal accounts die foute dingen doen, maar soms worden hierbij onschuldige mensen verbannen. Die raken dan vaak alles kwijt, terwijl het aanvechten hiervan buitengewoon lastig is.
Lees verder

De Croo: "Geen sprake van collectieve regularisatie" voor hongerstakende sans-papiers
"Er kan geen sprake zijn van een collectieve regularisatie" van mensen zonder papieren. Dat heeft premier Alexander De Croo in de Kamer geantwoord op vragen over de sans-papiers die in hongerstaking zijn gegaan.
Lees verder

WIMBLEDON. Reekshoofden Svitolina en Sakkari sneuvelen in tweede ronde
De tweede ronde is donderdag het eindstation geworden voor de Oekraïense Elina Svitolina (WTA 5) en de Griekse Maria Sakkari (WTA 18) op Wimbledon. Svitolina, die in de eerste ronde nog te sterk was voor onze landgenote Alison Van Uytvanck (WTA 57), verloor na één uur en vijf minuten tennis in twee sets (6-3 en 6-4) van de Poolse Magda Linette (WTA 44). De Oekraïense was in 2019, bij de laatste editie van Wimbledon, nog halvefinaliste.
Lees verder

Vlaanderen nog altijd groen op coronakaart, Wallonië en Brussel blijven oranje kleuren
Op de Europese coronakaart kleurt Vlaanderen nog altijd groen, Brussel en Wallonië blijven oranje. Ook Nederland en het Iberisch schiereiland blijven overwegend oranje, al kleuren twee bijkomende Nederlandse provincies groen. Het oosten van Spanje gaat van oranje en groen naar rood.
Lees verder

Hoogste aantal coronagevallen in twee weken in Nederland
Het aantal positieve coronatests is in Nederland donderdag gestegen tot het hoogste aantal in ongeveer twee weken. Volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) kwamen er tussen woensdagochtend en donderdagochtend 845 nieuwe coronagevallen bij, 147 meer vergeleken met vorige week donderdag.
Lees verder

Slechts 21.500 bijwerkingen gemeld na coronaprik: "Het gaat dan vaak om normale reacties die meestal na enkele dagen verdwijnen," FAGG
Sinds de start van de vaccinatiecampagne in België zijn er tot nu toe 21.677 bijwerkingen na een coronavaccinatie doorgegeven. Dat meldt het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG).
Lees verder

KIJK LIVE. Rode Duivels vertrekken mét Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Timothy Castagne naar München
De spanning stijgt. Morgen nemen de Rode Duivels het op tegen Italië in de kwartfinales van het EK. Met of zonder Kevin de Bruyne en Eden Hazard? Zij tekenden deze ochtend alvast niét present bij de start van de laatste training in Tubeke, maar stappen wel mee het vliegtuig op. Niemand die weet of ze later wél nog op het veld stonden, want alleen het openingskwartier van de training was toegankelijk voor de pers. Om 16u30 stappen de Duivels op het vliegtuig richting München. Vanavond staan Martínez en Witsel de pers nog te woord. Alle ontwikkelingen over de Rode Duivels volgt u hier in deze liveblog!
Lees verder