Doorgaan naar hoofdcontent

Retie: Volg het voorbeeld van Lennart! Laat je vaccineren en zet je op de reservelijst VAXLIST

Volg het voorbeeld van Lennart! Laat je vaccineren en zet je op de reservelijst VAXLIST
Ontving je als jongere nog geen uitnodiging voor vaccinatie en wil je kans maken om sneller aan de beurt te komen? Schrijf je dan nu in op de reservelijst www.vaxlist.be. Ook 'De Mol' Lennart Driesen uit Retie liet zich heel bewust vaccineren en hij vertelt je graag waarom!
Lees verder

Op buitenlandse reis? Hou het veilig en volg strikt de regels!
Als je deze zomer in het buitenland op reis gaat, volg dan strikt de geldende regels. Deze zijn absoluut noodzakelijk om de deltavariant (Indiase virusvariant) zoveel mogelijk buiten te houden. Dit geldt des te meer als je vertrekt naar bestemmingen waar deze variant al dominant aanwezig is.
Lees verder

Kaap 46.535 gevaccineerden behaald. Samen voor hoogste vaccinatiegraad?
Op vrijdagavond 25 juni overschreden we de kaap van 46.535 inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie (Baldemore) die in het vaccinatiecentrum hun 1e prik kregen. Dit symbolische cijfer verwijst naar de gezamenlijke doelstelling die we voor de start van de vaccinatiecampagne lanceerden.
Lees verder

Vacature: Projectmedewerker Project M.
Jeugdhuis Tydeeh is op zoek naar een projectmedewerker (m/v/x) voor bovenlokaal project, Project M. De projectmedewerker van Project M. is een van de gezichten en trekkers van de organisatie. Het project werd in voorbije jaren reeds vormgegeven maar vraagt om verdere opvolging samen met je collega.
Lees verder