Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 28 juni 2021

KU Leuven: Geïntegreerde module bereidt studenten voor op werkveld

Geïntegreerde module bereidt studenten voor op werkveld
📅 28-06-2021 - Aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen ontwikkelden ondersteuners Pieter Jan Heymans en Vera Wolfs in samenwerking met de didactische teams een online module waarmee studenten over alle opleidingsonderdelen heen kunnen kennismaken met verschillende aspecten van het professionele circuit.
Lees verder

Vakoverschrijdend leerpad voor computerwetenschappers
📅 28-06-2021 - Lees hoe docenten Tom Holvoet en Gerda Janssens via een KU Leuven Learning Lab-microprojectkrediet een leerpad hebben opgezet dat bruikbaar is voor alle studenten in de computerwetenschappen aan onze universiteit.
Lees verder

DIY-simulatie van complexe medische processen
📅 28-06-2021 - In een KU Leuven Learning Lab-microproject stippelde dr. Libera Fresiello een didactisch traject uit, waarbij anesthesisten in opleiding geprikkeld worden om hun kennis over specifieke pathofysiologische scenario's op een interactieve manier te toetsen aan de praktijk.
Lees verder

Van docent- naar studentengedreven OPO-ontwerp
📅 28-06-2021 - Geruggesteund door KU Leuven Learning Lab-microprojectfinanciering ontwierpen professoren Paul Pauwels en Paul Sambre voor twee vakken een attractieve blended leeromgeving die studenten triggert om actief met de aangereikte studiematerialen aan de slag te gaan.
Lees verder

Why come to Belgium
Lees verder