Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 24 juni 2021

Herenthout: Groepsaankoop BENOvatiecoach

Herenthout
Groepsaankoop BENOvatiecoach
Wil je graag beter renoveren of BENOveren, maar weet je niet goed hoe? Doe mee met de groepsaankoop BENOvatiecoach. Via een groepsaankoop wil de gemeente samen met IOK de kostprijs voor deze begeleiding tot een minimum herleiden.
Lees verder

Brochure: Ontdek Neteland
Zowel voor wie in eigen streek op tocht wil gaan als voor wie Neteland bezoekt, bundelen we wandelingen, fietstochten, plekjes om te ontdekken en alle horeca onderweg. Ook alle logiesmogelijkheden staan opgesomd. De brochure Ontdek Neteland kan je vinden in de bibliotheek, het gemeentehuis en in heel wat horecagelegenheden.
Lees verder

Kandidaat geïnteresseerde inwoner Mobiliteitsraad
Stel je kandidaat om als ge├»nteresseerde inwoner deel te nemen aan de mobiliteitsraad. De mobiliteitsraad wil de verkeersveiligheid en de verkeersleefbaarheid bevorderen op het grondgebied van onze gemeente via samenwerking en overleg met alle betrokkenen. De raad adviseert het gemeentebestuur over alle verkeersaangelegenheden. De mobiliteitsraad verzekert zich van de betrokkenheid van deskundigen (zoals de politie) […]
Lees verder

Sluiting namiddag zomermaanden
In juli en augustus zijn alle loketten van het lokaal bestuur gesloten in de namiddag. Houd hiermee rekening voor het tijdig maken van je afspraak.
Lees verder