Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 8 juni 2021

Gemeente Zottegem: #kijkinuwkot naar een Aziatische hoornaar

#kijkinuwkot naar een Aziatische hoornaar
De Aziatische hoornaar is een exotische wespensoort die sinds 2017 in Vlaanderen voorkomt. Hij is zeer schadelijk voor de biodiversiteit en landbouw, en staat bovenaan de lijst van te verdelgen insecten in Europa. Onder het motto #kijkinuwkot wordt opgeroepen om goed rond te kijken of je een Aziatische hoornaar of een nest terugvindt in je tuin of rond je huis.
Lees verder

Hoe energiefit is jouw woning?
Wil je graag jouw woning energiezuinig maken en snel energie besparen, ook zonder zware investeringen? Top! Het klimaat én je portemonnee zullen je dankbaar zijn. Schrijf je snel in voor een of meerdere gratis online Energiefit-sessies. Zo kom je alles te weten over dakisolatie, energiezuinig ventileren, raam- en muurisolatie en energiezuinig verwarmen.
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
Stad Zottegem gaat over tot de tijdelijke aanwerving van een Polyvalent arbeider. Als polyvalent arbeider binnen het team "Signalisatie & Feestelijkheden" ben je mee verantwoordelijk voor een proper Zottegem! Solliciteren kan tot en met woensdag 23 juni om 12 uur 's middags. 
Lees verder

Stad Zottegem werft aan!
Op zoek naar een leuke vakantiejob voor de zomervakantie? Dan is werken bij de bib of bij de dienst Toerisme misschien wel iets voor jou! Stad Zottegem gaat op zoek naar jobstudenten, solliciteren kan tot 17 juni (Toerisme) of 29 juni (bibliotheek)
Lees verder