Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 9 juni 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Elzestraatkermis op 12, 13 en 14 juni

Elzestraatkermis op 12, 13 en 14 juni
Kermisfanaten kunnen binnenkort hun hart ophalen: het gemeentebestuur gaf onlangs groen licht om opnieuw kermissen te organiseren. Eerst op de planning staat Elzestraatkermis op 12, 13 en 14 juni.
Lees verder

Maand van de Kadodderloop van start
Dit jaar geen klassieke Kadodderloop, maar een hele maand loopplezier! Tot 30 juni kunnen lopers kiezen uit een bewegwijzerde looproute van 3, 5 of 10 kilometer. De route van 3 kilometer is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk.
Lees verder

Binnenkort op vakantie? Vraag tijdig een Kids-ID aan!
Gaat u binnenkort op reis? Kijk zeker na of alle identiteitsdocumenten nog geldig zijn! Heeft u een Kids-ID nodig? Vraag deze tijdig aan, best een maand voor u vertrekt. Het aanmaken van een Kids-ID duurt minimaal drie weken, soms langer in drukke periodes. Maak nu al een afspraak via de website!
Lees verder

Bekendmaking politieverordening Albertstraat op 18 juni 2021 naar aanleiding straatactiviteiten van de Heilig-Hartschool
Het besluit van het college genomen in zitting van 31 mei 2021 betr. de regeling van het verkeer in Albertstraat op 18 juni 2021 n.a.v. straatactiviteiten van de Heilig-Hartschool wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 7-6-21
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV/2021/152 - Wavervelden 24 - Patrick Weckesser en Els Tillemans
Lees verder