Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 29 juni 2021

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Veiligheidsmaatregelen i.v.m. risico op natuurbranden

Veiligheidsmaatregelen i.v.m. risico op natuurbranden
Agentschap voor Natuur en Bos monitort in natuur- en bosgebieden in Vlaanderen het risico op brandgevaar. Zij gebruiken hiervoor kleurcodes. Hier vind je het juridisch kader over het rook en vuurverbod.
Lees verder

Waar is Skwibus?
Gisteren maakte je kennis met Skwibus: de kindvriendelijke mascotte van onze gemeente. In juli verstopt Skwibus zich elke donderdag in onze gemeente met zijn strandstoel. Zit je als eerste in de stoel? Dan win je een picknickmand!
Lees verder

Laat je op 30 juni vaccineren met Johnson & Johnson
Ben je 18 of ouder en nog niet gevaccineerd tegen het coronavirus? Dan kan je je woensdag 30 juni laten vaccineren met het vaccin van Johnson & Johnson. Eén prik hiervan is voldoende: je bent dus meteen volledig gevaccineerd.
Lees verder

OV/2020/360 - Bekendmaking beslissing omgevingsvergunning door deputatie van de provincie Antwerpen voor het hernieuwen en uitbreiden van de exploitatie van een recyclagebedrijf met grondreinigingscentrum - Dreefvelden 18 - BV EK Recycling
Lees verder

OV/2020/156 - Bekendmaking beslissing weigering omgevingsvergunning door deputatie provincie Antwerpen na beroep voor het bouwen van een handelsruimte na sloping bestaande constructies - Leliestraat 70A - Blauw Bloed bv
Lees verder