Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 30 juni 2021

Gemeente Mol: Saigo Sterrenbos zoekt vier onderwijzers ASV voor schooljaar 2021-2022

Saigo Sterrenbos zoekt vier onderwijzers ASV voor schooljaar 2021-2022

Onze gemeentelijke school voor buitengewoon onderwijs Saigo Sterrenbos zoekt voor schooljaar 2021-2022 twee voltijdse en twee deeltijdse onderwijzers ASV. Solliciteren kan tot en met zondag 4 juli. Interesse? Registreer je via www.mol.sgpool.be en mail je kandidatuur naar directie.saigosterrenbos@gemeentemol.be. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

7 gemeentelijke bibliotheken met 1 reglement én 1 naam: Stuifzand

De zeven bibliotheken van Balen, Dessel, Mol, Retie, Geel, Laakdal en Meerhout werken in de toekomst nauw samen onder de naam Stuifzand. Naast een overkoepelende naam delen de bibliotheken vanaf eind oktober ook hetzelfde bibliotheekreglement. Welke veranderingen dat meebrengt voor de leden, verschilt tussen de bibliotheken onderling. Logisch, want elke bib werkte tot op heden met een eigen reglement. Iedere bibliotheek informeert de komende weken de eigen leden wat de specifieke verschillen zijn tussen het bestaande en het toekomstige overkoepelende reglement, zodat elk bibliotheekgebruiker precies weet wat er verandert in zijn of haar bib.

Lees verder

Haal meer uit je zomer! Geniet van extra voordelen vrijetijdscheque!

De zomer lonkt met tal van leuke activiteiten. Geniet van extra voordelen dankzij de vrijetijdscheques en haal zo meer uit je zomer. Heb jij recht op verhoogde tegemoetkoming of vrijetijdskorting? Met de vrijetijdscheque krijg je 50 tot 80 % korting op bijvoorbeeld toegangsgelden of inschrijvingsprijzen. De vrijetijdscheque met kortingstarief is te koop aan de balie van Welzijnssite Ten Hove (tijdelijk in werkwinkel), Jakob Smitslaan 24. De cheques met kortingstarief zijn anoniem, niemand kan zien dat je een extra korting kreeg. We wensen je alvast een mooie zomer!

Lees verder

Je 2de prik voor AstraZeneca vervroegen? Verschuif online je afspraak

Dankzij een vervroegde levering van extra vaccins AstraZeneca, kunnen inwoners die dit wensen hun afspraak voor een 2de prik vervroegen naar maandag 12 of vrijdag 16 juli. Vervroegen is alleen mogelijk voor één van deze twee data. Bovendien kan dit alleen als de tussenperiode tussen de 1ste en 2de prik minimaal 8 weken bedraagt. Vanuit Baldemore raden we iedereen aan om deze beslissing weloverwogen te nemen. Bij AstraZeneca biedt een tussenperiode van 12 weken medisch beschouwd een hogere bescherming dan 8 weken.

Lees verder