Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 20 juni 2021

Gemeente Mol: ‘Not amused’ met gebrekkige communicatie aannemer rioolreiniging in Ezaart

'Not amused' met gebrekkige communicatie aannemer rioolreiniging in Ezaart

Het gemeentebestuur is 'not amused' met de gebrekkige communicatie van de aannemer die de komende weken rioolinspecties en –reinigingen uitvoert in Ezaart (N103). De werken in opdracht van Aquafin, die tot 2 juli duren, schuiven op en zorgen telkens voor een tijdelijk parkeerverbod.

Lees verder

Mol scoort uitstekend in gemeentemonitor: bedankt om samen MooiMol te maken

84% van onze inwoners voelt zich gelukkig. Dat blijkt uit de laatste editie van de stads- en gemeentemonitor . Ook op andere domeinen scoort onze gemeente bijzonder sterk in het onderzoek. We zijn bijzonder fier op deze resultaten. We moeten vooral onze inwoners en talrijke verenigingen bedanken om samen met ons – elke dag opnieuw – MooiMol te maken. 74% van onze inwoners is tevreden over de communicatie van het gemeentebestuur. Hiermee eindigen we veel hoger dan het gemiddelde van alle Vlaamse steden en gemeenten. Onze inwoners voelen zich meer dan gemiddeld geconsulteerd. Ook het vertrouwen in het lokaal bestuur blijkt sterk, zeker in vergelijking met gelijkaardige steden en gemeenten. Daarnaast doen we het erg goed als het gaat over de tevredenheid rond wonen en de eigen buurt. Deze resultaten motiveren ons om het nog beter te doen.

Lees verder

Vakantietesten in ecocentrum De Goren? Alleen op afspraak via je huisarts!

Om het reizen de komende maanden veilig te laten verlopen zal testcentrum De Goren vanaf komend weekend ook de mogelijkheid aanbieden om jezelf te laten testen op zaterdag of zondag. Het maken van een afspraak in het testcentrum – hiervoor heb je een code nodig – verloopt op dit moment nog via de huisarts. Het callcenter van het vaccinatiecentrum is niet opgericht als informatiecentrum voor vragen over het covid-certificaat of het geven van individueel reisadvies. Je vindt alle reisinformatie online via https://www.vlaanderen.be/covid-certificaat of je belt naar de helpdesk van de Vlaamse overheid op 078 78 78 50.

Lees verder

Postelsesteenweg (N136) in Rauw dicht richting Postel: volg omleidingen

Door een 'zinkgat' net voor het kruispunt 'Roscam' is de Postelsesteenweg (N136) in de rijrichting van Postel volledig afgesloten voor auto- en vrachtverkeer. In de andere rijrichting blijft verkeer wel mogelijk. Vrachtwagens rijden om via Zuiderring, Ginderbuiten, Kapellestraat en Turnhoutsebaan. Auto's gebruiken de afslag Kiezelweg op de Zuiderring.

Lees verder