Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 28 juni 2021

Gemeente Mol: Nog geen toezegging AstraZeneca-vaccins: afspraken vervroegen nog niet mogelijk

Nog geen toezegging AstraZeneca-vaccins: afspraken vervroegen nog niet mogelijk

Onze callcenters worden op dit moment overspoeld met vragen voor het vervroegen van de tweede AstraZeneca-prik. Op dit moment ontving onze eerstelijnszone nog geen toezegging voor een bijkomende levering van AstraZeneca-vaccins. Je afspraak vervroegen kan dus nog niet. Van zodra we finale toezegging voor de vaccins ontvangen, communiceren we over de mogelijkheden voor het verplaatsen van je afspraak. Hou dus zeker de website van het vaccinatiecentrum www.vaccinatiecentrumbaldemore.be in het oog.

Lees verder

Zoek je een zinvolle vrijetijdsinvulling? Word seniorenantenne en help ouderen!

Heb jij nog wat vrije tijd die je zinvol wil invullen? Draag je ouderen een warm hart toe? Word dan seniorenantenne! Seniorenantennes zijn vrijwilligers die ouderen in onze gemeente thuis bezoeken. Zij bieden hen een luisterend oor en geven algemene info over hulpverlening, vrije tijd en voordelen voor ouderen. Door corona konden deze huisbezoeken niet doorgaan. Maar in juli starten we coronaveilig weer op. Interesse om ons team te versterken en als seniorenantenne op pad te gaan? Bel of mail dan naar 014 33 16 00 of dienstseniorenplus@gemeentemol.be.

Lees verder

Een deel van de Doornboomstraat is vanaf nu officieel onze Heldenstraat!

Het gedeelte van de Doornboomstraat tussen de Gasthuisstraat en Adolf Reydamslaan is nu officieel herbenoemd tot Heldenstraat. Het Heilig Hartziekenhuis, woonzorgcentrum Witte Meren en het St.-Lutgardis huldigden hun nieuwe straatnaam officieel in op zondag 27 juni. Mol telt talrijke helden – binnen en buiten de zorg - die zijn of haar steentje hebben bijgedragen in de strijd tegen het coronavirus. Deze naam, die na een publieksbevraging door de gemeenteraad werd goedgekeurd, verwijst naar al deze inwoners.

Lees verder

Jubileumsubsidie van 250 euro voor 50ste verjaardag Ponyclub Pegasos

Ponyclub Pegasos Mol-Achterbos krijgt van het gemeentebestuur een subsidie van 250 euro. Deze subsidie wordt toegekend omdat de vereniging dit jaar haar 50ste verjaardag viert. Op basis van het reglement 'subsidie jubilerende vereniging' diende de vereniging een subsidieaanvraag in. Het gemeentebestuur wenst het bestuur en de leden van harte proficiat met deze verjaardag.

Lees verder