Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 29 juni 2021

Gemeente Mol: Jeugdhuis Tydeeh zoekt projectmedewerker voor Project M.

Jeugdhuis Tydeeh zoekt projectmedewerker voor Project M.

Jeugdhuis Tydeeh zoekt een deeltijds (80%, 31 uur/week) projectmedewerker. Het gaat over een contract van onbepaalde duur volgens barema B1C. Interesse? Stuur je kandidatuur vóór 30 juli, 12 uur naar bas@tydeeh.be of per post naar jeugdhuis Tydeeh, Bas Wouters, Rivierstraat 8, 2400 Mol. Meer info vind je op www.tydeeh.be.

Lees verder

Kruispunt Laar-Molenstraat afgesloten op donderdag 1 juli

Op donderdag 1 juli is het kruispunt Laar-Molenstraat volledig afgesloten voor alle verkeer van 7.30 tot 15 uur. Die dag plaatst een aannemer een mobiele kraan ter hoogte van de nieuwbouw op dit kruispunt. Er geldt een parkeerverbod in de Molenstraat. Bewoners kunnen de Molenstraat in twee richtingen gebruiken tijdens de werken en worden met een brief van de aannemer op de hoogte gebracht.

Lees verder

Als 16- tot 21-jarige sneller een vaccin? Zet je nu op VAXLIST!

Wil je als 16 tot 21-jarige (geboortejaren 2000 tot 2005) sneller in aanmerking komen voor vaccinatie? Zet je dan nu op www.vaxlist.be! Dagelijks vertrekken er vanuit VAXLIST een 50-tal uitnodigingen per sms. Momenteel bevinden er zich op onze reservelijst nog een 900-tal kandidaten, waarvan bijna 500 minderjarigen. We hebben dus nog geen acuut tekort, maar dit kan met de volgende wekelijkse Vlaamse uitnodigingsrondes vlug veranderen. Hierdoor stijgt jouw kans om als jongvolwassene of jongere sneller in aanmerking te komen.

Lees verder

3.000 euro noodhulp voor vluchtelingen Goma na vulkaanuitbarsting op 22 mei

De gemeenteraad besliste op 28 juni om via de Molse vzw Rugendo 3.000 euro uit het noodhulpfonds over te maken aan de organisatie E.D.I. in de Democratische Republiek Congo (DRC). Op 22 mei barstte de vulkaan Nyiragongo in DRC totaal onverwacht uit. Lavastromen bereikten de dorpen in de buitenwijken van Goma waarna honderden mensen op de vlucht sloegen. Rugendo vraagt 3.000 euro noodhulp om de getroffen families tijdelijk bij te staan met voedselhulp.

Lees verder