Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 24 juni 2021

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt (food)manager

Gemeentebestuur zoekt (food)manager

Het gemeentebestuur zoekt een voltijdse leidinggevende voor de keuken in Ten Hove. Het gaat over een contractueel dienstverband in een contract bepaalde duur tot en met 31 december 2021, niveau B, salarisschaal B1-B3. Solliciteren kan tot en met 6 juli 2021, bij voorkeur via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Cafetaria welzijnssite ten Hove opnieuw open vanaf maandag 28 juni

De cafetaria op welzijnssite Ten Hove (Jakob Smitslaan 28) opent vanaf maandag 28 juni opnieuw de deuren voor het grote publiek. De medewerkers heten je van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van 14 tot 16.30 uur. Je kan niet vooraf reserveren en bij je bezoek volg je strikt de coronamaatregelen. Het restaurant gaat voorlopig nog niet open voor bezoekers.

Lees verder

Over de braderie als fietser? Altijd met je fiets aan de hand!

Moet je met de fiets over de braderiezone? Ga dan altijd met je fiets aan de hand. Het is verboden om te fietsen op de braderie en het is bovendien erg gevaarlijk voor wandelende braderiebezoekers. Er zijn voldoende veilige alternatieven om de braderiezone met de fiets te vermijden. Je kan via de Wandelweg langs de Nete om de drukte heen fietsen. Langs de andere kant van het Centrum volg je via het Charel Coolspad de doorsteek langs de Academie voor Muziek en Woord om zo via de Guido Gezellestraat de Rozenberg te bereiken.

Lees verder

Welke coronarichtlijnen gelden vanaf zondag 27 juni?

Op zondag 27 juni treedt de volgende fase van het Zomerplan in werking. De versoepelingen komen er dankzij de verdere gunstige evolutie van de coronacijfers en de voortgang van de vaccinatiecampagne. Alle recente info vind je steeds op info-coronavirus.be.

Lees verder