Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 23 juni 2021

Gemeente Mol: Deze zomer zwemmen bij Vita Den Uyt? Reserveer altijd vooraf je plaats!

Deze zomer zwemmen bij Vita Den Uyt? Reserveer altijd vooraf je plaats!

Wie vanaf 28 juni wil zwemmen bij Vita Den Uyt moet altijd eerst een plaats reserveren in één van de tijdsblokken. Dit geldt ook voor inwoners met een beurtenkaart/abonnement of sportievelingen die baantjes willen zwemmen. Reserveren doe je online via vitamol.recreatex.be. Wil je deelnemen aan de 'zomer'activiteiten in en rond het zwembad? Stuur dan een e-mail naar mol@vitagroep.be. Je vindt het aanbod op www.vita-denuyt.be/activiteitenkalender. Bij elke 'zomer'activiteit hoort automatisch ook een inkomticket voor het zwembad, je moet dan geen tijdsblok meer reserveren.

Lees verder

Opnieuw fysieke gemeenteraad vanaf maandag 28 juni

Op maandag 28 juni vergadert de gemeenteraad opnieuw fysiek in Zaal 't Getouw, Molenhoekstraat 2 om 20 uur. Ook publiek is opnieuw toegelaten. We voorzien extra zitplaatsen op het podium voor bezoekers. Als je de gemeenteraad live wil meevolgen, draag je verplicht een mondmasker. Vooraf vind je de agendapunten via www.gemeentemol.be.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt halftijds teamassistent voor bepaalde duur

Het gemeentebestuur zoekt een halftijds teamassistent in contractueel dienstverband. Het gaat over een functie in niveau D, salarisschaal D1-D3, met een contract voor bepaalde duur van 3 maanden. Solliciteer uiterlijk op woensdag 30 juni 2021 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Verhoogd politietoezicht en doorgangsverbod aan put van Rauw

Door het warme weer de afgelopen dagen en de aankomende zomervakantie verhoogt onze politie het toezicht aan de put van Rauw. Om autoverkeer tot aan de put te ontmoedigen, geldt tot en met 31 augustus een doorgangsverbod in de Zandstraat en in alle woonstraten (Pastorijstraat en Verkallenstraat) die vanaf de Zandstraat naar de put leiden. De bewoners van de Zandstraat ontvangen hierover een bewonersbrief.

Lees verder