Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 9 juni 2021

Gemeente Koksijde: Nieuwe namen en aangepaste data Night of The Proms Summer Edition

Nieuwe namen en aangepaste data Night of The Proms Summer Edition
Night of the Proms Summer Edition zal deze zomer plaatsvinden op vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli 2021 in Koksijde. Ozark Henry, Stan van Samang, John Miles en Bart Peeters werden al eerder aangekondigd voor de zomerse editie van Night of the Proms. Aan deze affiche worden nu met The Starlings, Sylver en internationale komische fluitist Gabor Vosteen nieuwe topnamen toegevoegd. En dan is er...
Lees verder

Openlucht boekenmarkt op zaterdag 19 juni
Zoek je nog dat ene boek om je collectie aan te vullen, wil je enkele jeugdboekjes kopen of ben je op zoek naar je favoriete cd of dvd? Kom dan een kijkje nemen op de grote openlucht boekenverkoop van de bibliotheek! Je kan er gezellig snuisteren tussen alle materialen die je worden aangeboden aan spotprijzen.
Lees verder

Kom naar de kermis in Koksijde-Dorp vanaf 12 juni
Kom samen met je (klein)kinderen naar de kermis in Koksijde-Dorp (L. Hegerplein) en maak leuke herinneringen voor later. Oliebollen eten, rondjes draaien op de draaimolen of eendjes vissen. Toffe attracties van vroeger én nu. Op zondag 13 juni is er ook een rommelmarkt. Wist je dat het #deviltime is in Koksijde-Dorp én -Bad? Lees snel verder!
Lees verder