Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 3 juni 2021

Gemeente Kaprijke: Wekelijkse update vaccinatiecijfers gemeente Kaprijke (week 21)

Gemeente Kaprijke
Wekelijkse update vaccinatiecijfers gemeente Kaprijke (week 21)
In de bijlagen vind je de wekelijkse vaccinatiecijfers voor de gemeente Kaprijke. Hou er rekening mee dat deze gegevens nog niet 100% correct zijn, maar we willen ze jullie niet weerhouden.
Lees verder

Hou je huis koel deze zomer
Heb jij ook last van hitte in huis tijdens onze steeds hetere zomers? Is je woning nog niet goed aangepast aan hogere temperaturen en hittegolven? Want hitte in huis is nefast voor je wooncomfort en welzijn.
Lees verder

We willen je mening over hoe jij cultuur beleeft in coronatijd (en red regenwoud!)
De coronapandemie heeft een enorme impact op het dagelijks leven. Ook de cultuursector wordt niet gespaard. Het bestuur wenst je daarom te bevragen over de impact van corona op je cultuurbeleving in het SOCK.
Lees verder

Registreer je fiets!
Fietsen worden helaas nog altijd dagelijks gestolen en is het soms moeilijk om hem terug te vinden. Door je fiets te laten registreren vergroot je echter wel de kans dat jouw gestolen fiets (sneller) wordt teruggevonden.
Lees verder

Beleefd de windenergie op de fiets!
Benieuwd naar wat Kaprijke te bieden heeft op vlak van windenergie? Spring op je fiets en ontdek het windlandschap van dichtbij tijdens het weekend van 12 en 13 juni tussen 13.00 uur - 18.00 uur. De vier uitbaters verwelkomen jou aan hun windturbines en stellen hun projecten voor.
Lees verder