Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 22 juni 2021

Gemeente Herent: Wel of geen vaccin? WAT WAT helpt jongeren bij hun keuze

Gemeente Herent
Wel of geen vaccin? WAT WAT helpt jongeren bij hun keuze
Heel wat jongeren twijfelen of ze zich willen laten vaccineren. Jeugdinfoplatform WAT WAT erkent die twijfels en biedt via een nieuwe website voldoende, niet-sturende, informatie. Zo kunnen ze zelf op basis van betrouwbare informatie hun keuze maken.
Lees verder

Iedereen verdient vakantie
Wilt u graag op vakantie, maar slaagt u daar om verschillende redenen niet of nauwelijks in? Toerisme Vlaanderen probeert die drempels zoveel mogelijk aan te pakken en vakantie voor iedereen mogelijk te maken.
Lees verder

Nieuwe identiteitskaart omgekeerd in kaartlezer
We krijgen veel vragen over problemen met het inlezen van identiteitskaarten. De nieuwe kaart moet u omgekeerd in de kaartlezer steken. Ook de meest recente software moet worden geïnstalleerd.
Lees verder

Coronatest voor reizigers
Hebt u een negatieve PCR-test nodig om te reizen naar het buitenland of bij terugkomst? Vanaf 23 juni 2021 kunnen ook inwoners van onze gemeente zich laten testen in een van de Leuvense testcentra.
Lees verder

Kermis Veltem-Beisem 2021
Op 6, 7 en 8 augustus 2021 vindt de kermis in Veltem-Beisem plaats. Naar het lunapark, op de motormolen of naar het schietkraam? Het kan allemaal mits het in acht nemen van de veiligheidsmaatregelen.
Lees verder