Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 22 juni 2021

Gemeente Boom: Zestiende editie van Tomorrowland pas in 2022

Zestiende editie van Tomorrowland pas in 2022
Lees verder

Boom zet octopusplan verder
Het Lokaal bestuur Boom heeft in 2019 beslist om in te tekenen op het Octopusplan. Dit plan wil schoolomgevingen veiliger maken, scholen ecologischer laten werken en de gezondheid van de kinderen verbeteren.
Lees verder

Boomse kindergemeenteraad zet veilig fietsverkeer in de kijker
De Boomse kindergemeenteraad heeft zich dit schooljaar geboden over veiliger verkeer in de schoolomgevingen. Ze gaven aan waar ze het gevaarlijk vonden en deden suggesties voor extra zebrapaden.
Lees verder

Burgemeesters van Boom en Rumst: 'Constructieve gesprekken maar ons standpunt wijzigt niet'
De burgemeesters van Boom en Rumst gingen maandag in op de uitnodiging van de Vlaamse Ministers Jan Jambon en Bart Somers en federaal Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden om de mogelijkheid te bespreken om Tomorrowland alsnog te laten plaatsvinden.
Lees verder

Veerle Malschaert komt naar Boom op 2 juli
Naar jaarlijkse traditie zetten we de zomer feestelijk in met een openluchtvertelling in het kader van Vlaanderen Feest. Net zoals vorig jaar, zetten we ons podium op vlakbij Bar Hasart in het gemeentelijk park.
Lees verder

Nieuwe stap in inspraak A12/N177 in Aartselaar en Wilrijk-Zuid
Eind 2020 startte team A12 in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) het onderzoek voor de herinrichting van de A12/N177 ter hoogte van Aartselaar en Wilrijk-Zuid. Vanan 29 juni tot en met 27 augustus 2021 loopt er nu een publieke raadpleging.
Lees verder