Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 8 juni 2021

Gemeente Boom: Kandidaten gezocht voor zomerbar Tuin van de Dekenij

Kandidaten gezocht voor zomerbar Tuin van de Dekenij
Lees verder

Corona: waar kan ik me laten testen?
Niet iedereen kan in de triagepost terecht voor een coronatest. Afhankelijk van de reden waarom je je laat testen, zal je naar de triagepost of een labo moeten gaan. Wij geven een overzicht van wie waar terecht kan.
Lees verder

Een mooie boodschap voor je BUUR
De laatste vrijdag van mei is traditioneel "Burendag". Sommige straten of wijken organiseerden dan vroeger een buurtfeestje. Helaas is dit ook in 2021 moeilijk te realiseren. De dienst Samenleven van het Lokaal Bestuur Boom roept daarom iedereen op om een mooie boodschap over te maken aan je buur.
Lees verder

Studenten kunnen in kerk of bib komen blokken
Het lokaal bestuur van Boom geeft scholieren en studenten tijdens de komende examenperiode een duwtje in de rug. We zorgen voor een unieke locatie waar ze coronaproof samen kunnen studeren.
Lees verder

De zomerbrochure is er
Deze zomer kunnen Boomse kindjes weer heel wat leuke dingen komen beleven on onze gemeente. De buitenschoolse kinderopvang, de sportdienst en de jeugddienst hebben alle opvangmogelijkheden en activiteiten nu gebundeld in een zomerbrochure.
Lees verder

Jouw zaak in de sportstraat?
De maand september is traditioneel de maand van de sportclub. Sportclubs kunnen die maand hun deuren openzetten zodat mensen eens een andere sport kunnen uitproberen of gemotiveerd worden om te starten met sporten. Dit jaar willen wij graag onze lokale ondernemers in het centrum hierbij betrekken.
Lees verder