Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 17 juni 2021

Gemeente Boom: HOOGTIJ! Feest in Rivierpark Scheldevallei

HOOGTIJ! Feest in Rivierpark Scheldevallei
HOOGTIJ! Feest in Rivierpark Scheldevallei neemt je mee op sleeptouw langs de Schelde, Durme en Rupel. In 23 gemeenten en steden maak je op een verrassende manier kennis met het water.
Lees verder

Week van de groeilamp
In de vorige nieuwsbrief kondigde we het al aan, van 16 tot 23 mei was het 'de week van de groeilamp'. We staken die week samen de groeilamp aan om alle geweldige ouders, familieleden en alle andere opvoeders in de spotlights te zetten.
Lees verder

Fietsontleendienst De Velokes
Eind april lanceerden we onze fietsontleendienst 'De Velokes'. Gezinnen die in aanmerking komen, kunnen aan een interessant tarief een fiets op maat huren.
Lees verder

Lancering digitaal loket kinderopvang
Heb je kinderopvang nodig? Dan wacht je best niet te lang met je aanvraag. Vanaf nu kan dit op één centrale locatie: www.kinderopvangboom.be
Lees verder

Zomervakantie Huis van het kind Boom
Huis van het Kind Boom (en ook ruilwinkel Boempetat!) sluit deze zomervakantie de deuren tijdens volgende periodes: van maandag 19 juli tot en met maandag 2 augustus en van maandag 16 augustus tot en met maandag 23 augustus.
Lees verder

Burgemeesters van Boom en Rumst: 'Zestiende editie van Tomorrowland pas in 2022.'
De burgemeesters van Boom en Rumst beslisten vandaag dat het zomerfestival Tomorrowland helaas niet kan plaatsvinden op hun grondgebied in 2021. Ze baseerden hun beslissing op de adviezen van virologen, de federale gezondheidsdienst en de lokale en federale politie.
Lees verder