Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 juni 2021

Gemeente Balen: EK op groot scherm? Geef je gegevens door en wij helpen je het coronaproof te houden

EK op groot scherm? Geef je gegevens door en wij helpen je het coronaproof te houden
Ben jij van plan om een coronaproof EK-op-groot-scherm avond te organiseren? Geef het dan door via ons e-loket. Wij helpen jou om het coronaproof te houden én zorgen voor promo en een sfeerverslag! Geef je gegevens door uiterlijk op maandag 7 juni.
Lees verder

Overlegcomité 4 juni: vrij en veilig reizen tijdens de zomer
In het Overlegcomité van 4 juni zijn de regels vastgelegd om deze zomer vrij en veilig te reizen. Ook zijn de voorwaarden vervuld om op woensdag 9 juni de eerste stap van het Zomerplan in werking te laten treden. De horeca binnen kan dan openen tussen 5u en 23u30, net zoals de horeca buiten.
Lees verder

Doe mee met 'Ik fiets naar het werk'
Haal tussen 14 en 18 juni je fiets van stal om massaal naar het werk te fietsen. Schrijf je nu in en fiets mee tijdens de #ikfietsnaarhetwerk- week. Je maakt meteen kans op een splinternieuwe fiets. Thuiswerkers kunnen symbolische ritten maken. #sportersbelevenmeer #SportVlaanderen
Lees verder

Eindejaarsexpo Tekenacademie in Kruierie t.e.m. 19 juni
De leerlingen van de Academie voor Beeldende Kunsten (ABK) in Balen stallen naar goede gewoonte op het einde van het schooljaar hun werkjes uit. Je kan de eindejaarstentoonstelling van maandag 7 t.e.m. zaterdag 19 juni bezichtigen in de exporuimte en gang van VC De Kruierie, tijdens de openingsuren.
Lees verder

Vraag ophaling grof vuil aan via IOK vóór 18 juni
Sinds dit jaar vraag je de ophaling van grof vuil niet meer aan via de gemeente, maar rechtstreeks via IOK op het nummer 014/58 09 96. Sinds dit jaar kan je ook geen 'grof vuil'-sticker meer gebruiken. Het grof vuil wordt bij de ophaling gewogen en de afrekening (0,24 euro/kilo) gebeurt via Diftar.
Lees verder