Doorgaan naar hoofdcontent

Exclusief thuis bij... Beth Martínez (39) supportert met de kinderen vanop afstand voor de Rode Duivels: “Ja, we z...

HLN
Exclusief thuis bij... Beth Martínez (39) supportert met de kinderen vanop afstand voor de Rode Duivels: "Ja, we zijn gelukkig in België. We zijn er 'thuis'"
Terwijl Roberto Martínez (47) gefocust naast het veld staat, supportert zijn wederhelft vurig vanop afstand. Beth Martínez (39) en dochters Luella (7) en Saffiana (bijna 2) volgen het EK bij familie in Engeland. Het huis kleurt er tricolor en de zenuwen staan strak gespannen als 'daddy' op tv komt. "Ik hoop oprecht dat ik hem pas terug zie half juli, na de finale."
Lees verder

Spaanse media twijfelen of dit Spanje Slowakije wel kán verslaan na nieuwe uitglijder: 'Het is Code Rood!'
De Spaanse media zijn niet mals na de nieuwe uitglijder van La Roja gisteravond tegen Polen. Spanje speelde tegen Lewandowski en co voor de tweede keer dit EK gelijk (1-1 na de 0-0 tegen Zweden) en moet na twee duels vrezen voor een vroegtijdige aftocht. "Het is Code Rood."
Lees verder

Laatste 'Ketnet Musical' met Gloria Monserez in hoofdrol: "Of de danspasjes gaan lukken is nog een vraagteken"
Ketnetters hoorden het nieuws zondagochtend al in 'Kingsize Live'. Voor het zevende en laatste jaar slaan Ketnet en Studio 100 de handen ineen om een gloednieuwe 'Ketnet Musical' op touw te zetten. 'Ketnet Musical: De finale' verschijnt vanaf het voorjaar van 2022 in de zalen. Het wordt een grappige muzikale afsluiter met een hoop jonge talenten én Ketnet-wrapper Gloria Monserez (19) in één van de volwassen hoofdrollen.
Lees verder

Bidden voor de enkel van ster Pukki: Finnen met blessurezorgen naar match van hun leven
Een snipperdagje voor de Finnen vrijdag. Rusten, recupereren en zich voorbereiden op de match van hun leven. Een duel tegen de Rode Duivels met kwalificatie voor de tweede ronde als inzet. Het is hopen (voor hen) dat Pukki en Sparv fit geraken.
Lees verder

ROYAL BITS. Queen Elizabeth glundert bij bezoek aan Royal Ascot en Nederlandse Eloise moet lachen met bijnaam 'gravinfluencer'
Leden van koninklijke families laten wereldwijd niemand onberoerd. Huwelijken en scheidingen, verdachte of verbluffende geldzaakjes, kritiek en lof: in royalty-land passeert alles de revue. Dit waren de meest opmerkelijke koninklijke nieuwtjes en verhalen van de week.
Lees verder

Geen celstraf voor Canadees koppel dat over en weer vloog voor inenting met vaccins voor oorspronkelijke bewoners
De rijke ex-casinobaas Rod Baker vloog in januari met zijn vrouw Ekaterina in een privévliegtuig naar het afgelegen Beaver Creek in Canada waar oorspronkelijke bewoners gevestigd zijn. De Bakers gingen er een prik halen met het vaccin van Moderna, bedoeld voor de kwetsbare inheemse bevolking. Voor die fraude moeten ze niet naar de gevangenis, maar ze krijgen wel een boete.
Lees verder

Vertraging in onderzoek naar pesterijen van Meghan
De uitkomst van het onderzoek dat Buckingham Palace laat doen naar het vermeende pestgedrag van Meghan Markle (39) laat op zich wachten. De resultaten zouden deze zomer worden verwacht, maar omdat de beschuldigingen nog steeds worden onderzocht, is dat vertraagd. Een ingewijde vertelt aan de Times of London dat er mogelijk pas volgend jaar een rapport komt.
Lees verder

Heel wat rekenwerk en amper 3 landen al zeker van laatste zestien: wat staat nog op het spel tijdens de derde speeldag?
Het EK is twee speeldagen ver, nog eentje te gaan. Er staat uiteraard nog heel wat op het spel. Welke landen zijn al zeker van de laatste zestien? En wie zal nog serieus uit zijn pijp mogen komen? Een overzicht.
Lees verder

DUIVELSE DILEMMA'S. Heel wat jokers voor Eden Hazard, maar: "Finale tegen Spanje of Frankrijk? Doe maar die laatste, om wraak te nemen"
Tijdens het EK leggen wij de Rode Duivels op de rooster in de reeks 'Duivelse Dilemma's'. Vandaag is het de beurt aan Eden Hazard. Hij krijgt enkele moeilijke keuzes voorgeschoteld. Vakantie met familie of vrienden? Thorgan of Kylian? En wint hij liever het EK of de Champions League?
Lees verder

Cubaans coronavaccin voor 62 procent efficiënt
Het Cubaanse kandidaat-vaccin Soberana 02 tegen het coronavirus haalt een doeltreffendheid van 62 procent na injectie van twee van de drie voorziene doses. Dat zegt het lokale laboratorium dat het vaccin heeft ontwikkeld. Het gaat om "bemoedigende" resultaten, omdat het vaccin ook rekening houdt met de circulerende varianten van het virus, aldus Vicente Verez, directeur van het Finlay Instituut, dat het vaccin ontwikkelde.
Lees verder

CELEBS 24/7. Will Smith zijn eerste boek kwam net uit en herken jij die vampier op de foto?
Niets leuker dan meekijken met het leven van onze beroemde medemensen. Benieuwd wat ze zoal uitspoken? Je ontdekt het hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

LIVE. Vrouwen vertrokken, wie volgt in Waregem Dries De Bondt op als kampioen van België?
Vandaag staat het BK wielrennen op het programma. De renners starten in Waregem voor een rit van 220,4 kilometer om er ook weer te finishen. De wedstrijd bestaat uit drie lussen, die elk een eigen naam mee kregen: de Briek Schotte Ronde (18,2 km), de André Defoort Ronde (20,7 km) en de finaleronde (16,1 km) die meerdere keren worden afgewerkt. Wie verovert de felbegeerde driekleur en mag zich een jaar lang de beste renner van België noemen? Volg alle actie hier LIVE!
Lees verder

'Bivvying' is de nieuwe kampeertrend en je hebt er niet eens een tent voor nodig
Door de eindeloze lockdowns hebben veel mensen het kamperen herontdekt. Een nieuwe trend biedt zich dan ook aan: kamperen zonder de tent. 'Bivvying' heet het fenomeen, een no-nonsense manier om nog dichter bij de natuur te komen en nog meer 'back to basics' te gaan. In Britse krant The Guardian delen fanatieke 'bivvyers' hun essentiële tips.
Lees verder

Hoe nieuw is de nieuwe Nissan Qashqai eigenlijk? Analyse van een populaire SUV
Waar de eerste generatie van de Nissan Qashqai in 2007 een regelrechte trendsetter was, volgt de derde de succesformule van zijn voorgangers zonder echt te verrassen. Kun je als automerk ook té voorzichtig te werk gaan?
Lees verder

Jasmijn Van Hoof blikt terug op relatie met 'Familie'-tegenspeler David Cantens: "Het was een verdrietige breuk"
Dat Jasmijn Van Hoof (30) na negen jaar de soap 'Familie' verlaat, kon je hier dinsdag al lezen. De actrice is klaar voor nieuwe acteeravonturen. In een uitgebreidere babbel blikt ze nog even terug op haar personage Stefanie, de worstelingen met haar onzekerheid en haar relatie met tegenspeler David Cantens (40). De twee waren ongeveer een jaar samen, maar gingen daarna opnieuw hun eigen weg. "Ik zal nu niet meer zo snel verliefd worden."
Lees verder

Lorde lijkt nieuwe single 'gepikt' te hebben van George Michael, maar zijn familie vindt dat prima
De Nieuw-Zeelandse hitzangeres Lorde (24) bracht onlangs haar eerste single in vier jaar uit en het lijkt erop dat ze in de tussentijd vaak naar George Michael heeft geluisterd. Het nummer 'Solar Power' klinkt volgens vele luisteraars zo sterk als zijn hit 'Freedom! '90', dat er een rechtszaak moet volgen. Maar niets is minder waar, zo blijkt. Michaels nabestaanden vinden het vooral een eer.
Lees verder

Lucas Di Grassi wint voor de derde keer de ePrix van Mexico, Vandoorne legt beslag op zevende plaats
Lucas Di Grassi (Audi Sport AB Schaeffler) heeft de eerste van twee races voor de ePrix van Mexico op zijn naam geschreven. De Braziliaan profiteerde van de diskwalificatie van de Duitser Pascal Wehrlein (Porsche TAG Heuer), die als eerste over de meet reed. Stoffel Vandoorne (Mercedes-EQ) finishte als zevende.
Lees verder

Voor het eerst sinds 1988 geen condooms voor olympische atleten, eerste coronageval bij Oegandese delegatie die aankomt in Tokio
Een maand voor de start van de Olympische Spelen in Tokio (23 juli-8 augustus) is een eerste coronageval ontdekt bij een atleet. Een lid van de Oegandese delegatie testte bij aankomst op de luchthaven positief op het coronavirus. Verder liet de organisatie verstaan dat er voor het eerst sinds 1988 geen condooms worden voorzien tijdens de Spelen. Achteraf krijgen de atleten wel een paar exemplaren mee als souvenir.
Lees verder

Soulzangeres Macy Gray pleit voor nieuwe Amerikaanse vlag
De huidige vlag van de Verenigde Staten bestaat sinds 1959, maar volgens Macy Gray (53) is het tijd voor een nieuw ontwerp. De soulzangers oppert in een opiniestuk voor Market Watch dat de Amerikaanse 'Stars and Stripes' een nieuw design nodig heeft.
Lees verder

LIVE. Thorgan Hazard reist niet mee af naar Sint-Petersburg, Rode Duivels trainen laatste keer op Belgische bodem
Amper twee dagen zijn ze in België geweest na hun wedstrijd tegen Denemarken. Deze namiddag worden onze Rode Duivels alweer op de luchthaven van Charleroi verwacht. Bestemming: Sint-Petersburg, voor de derde en laatste groepswedstrijd tegen Finland. In de voormiddag trainen ze nog een laatste keer in Tubeke. Volg hier alles live.
Lees verder