Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms lanceren meditatiepodcast | Na het succes van hun #snoozemeditatiechallenge en massale vraag via social media lanceren Evi Hanssen, Hilde De Baerdemaeker en Jutta Borms vanaf vandaag hun #slaapmeditatiechallenge. In enkele nieuwe afleveringen van 'Nog 9 Minuten' wordt de focus op een degelijke en deugddoende nachtrust gelegd. "Wij willen ons steentje niet alleen bijdragen aan de fysieke, maar ook aan de mentale bevrijding", klinkt het bij de drie. | Lees verder | Phishing neemt toe: is een verzekering interessant? | Het aantal gevallen van fraude via phishing is in coronatijden sterk toegenomen. Oplichters gaan daarbij almaar inventiever te werk met als doel toegang tot je bankrekening te verwerven. Verzekeringen tegen cybermisdrijven vinden bijgevolg nu ook hun weg naar de particuliere markt. Wat dekken ze en hoeveel bedraagt hun kostenplaatje? Spaargids.be zocht het uit. | Lees verder | Studio 100 wil eigen radiozender opstarten | Worden we binnenkort wakker met K3 op de radio? Misschien wel, want Gert Verhulst en Hans Bourlon van Studio 100 dromen van een eigen radiozender. Ze hebben een betere kans dan ooit om er eentje te beginnen, want voor het eerst in 20 jaar wordt de status van Qmusic, Nostalgie en Joe als landelijke commerciële radiozender niet automatisch erkend. | Lees verder | Hackers vallen grootste vleesverwerker ter wereld aan | De grootste vleesverwerker ter wereld is gisteren aangevallen door hackers. Door de cyberaanval moest JBS zijn computernetwerken in Noord-Amerika en Australië stilleggen en kwam de vleesverwerking in een grote Canadese fabriek tijdelijk tot stilstand. In Australië werd gestopt met de slacht van runderen en lammeren. | Lees verder | 'First Dates'-serveerster Leena opent samen met haar vriend een restaurant | Na de cocktailbar van haar 'First Dates'-collega Bram Van Geert start nu ook Leena van Loon, de serveerster uit datzelfde Eén-programma, haar eigen zaak. Samen met haar vriend Yves opent ze op 4 juni restaurant Sensi in Kalmthout. "We willen onze klanten op verschillende manieren prikkelen om er een echte totaalbeleving van te maken. Zo kiezen we qua eten voor het sharing-principe van mooie en pure producten. Daarbij serveren we wijnen met een verhaal en lekkere cocktails. En dat allemaal op ons volledig overdekt, houten buitenterras." | Lees verder | Horeca massaal op zoek naar helpende handen: deze vacatures staan open | Met de volledige heropening van de horeca in het vizier, is er weer die schreeuw om extra personeel. Alleen al op Jobat.be staan er 200 horecavacatures open, en de vraag naar extra handen belooft de komende maanden nog toe te nemen. In 2020 bedroeg het gemiddelde bruto maandloon in de horeca 2.852 euro (Salariskompas), exclusief toeslagen en fooi. Is de horeca een sector voor jou? We nemen enkele jobs onder de loep. | Lees verder | Op zoek naar een boeiende bijverdienste of vaste baan? Jobs zat in de horeca | Met de volledige heropening van de horeca in het vizier, is er weer die schreeuw om extra personeel. Alleen al op Jobat.be staan er 200 horecavacatures open, en de vraag naar extra handen belooft de komende maanden nog toe te nemen. In 2020 bedroeg het gemiddelde bruto maandloon in de horeca 2.852 euro (Salariskompas), exclusief toeslagen en fooi. Is de horeca een sector voor jou? We nemen enkele jobs onder de loep. | Lees verder | |