Doorgaan naar hoofdcontent

André Hazes als buurman? Deze bewoners willen dat echt niet: “We gunnen iedereen het appartement, maar ... ”

HLN
André Hazes als buurman? Deze bewoners willen dat echt niet: "We gunnen iedereen het appartement, maar ... "
Hij zag zichzelf al zitten, in zijn nieuwe penthouse, met uitzicht op de Bergse Voorplas. Maar de bewoners van appartementencomplex Plaszicht in Rotterdam-Hillegersberg weigerden André Hazes (27) als nieuwe buurman. "Hij heeft een ander leefritme dan wij", klinkt het in het AD.
Lees verder

André Hazes als buurman? Deze bewoners willen dat niet: "We gunnen iedereen het appartement, maar ... "
Hij zag zichzelf al zitten, in zijn nieuwe penthouse, met uitzicht op de Bergse Voorplas. Maar de bewoners van appartementencomplex Plaszicht in Rotterdam-Hillegersberg weigerden André Hazes (27) als nieuwe buurman. "Hij heeft een ander leefritme dan wij", klinkt het in het AD.
Lees verder

Merlier snelste in door valpartij ontsierde massasprint, Roglic verliest één minuut op Pogacar
Tim Merlier heeft de eerste massasprint in de Ronde van Frankrijk naar zijn hand gezet. Onze landgenoot was na een vlakke, maar bijzonder hectische etappe de snelste in een massasprint. De finale werd ontsierd door een resem valpartijen, waaronder eentje van Peter Sagan en Caleb Ewan in volle sprint. Mathieu van der Poel kwam niet in de problemen en start ook morgen in de gele trui.
Lees verder

Opnieuw drama in de Ronde van Frankrijk: Roglic en talloze anderen gaan tegen de grond
Wat een pech voor Primoz Roglic! De Sloveen van Jumbo-Visma ging net als in de eerste etappe tegen de grond. Naast Roglic waren er nog heel wat andere slachtoffers vandaag. Ondere anderen de snelle Démare was één van de slachtoffers. Ook in de finale kusten ze het asfalt. Ewan en Sagan gingen hard tegen de grond.
Lees verder

Tweede tornado op korte tijd raast over België: "Uitzonderlijk, maar ook weer niet"
Ook het zuiden van ons land werd zondag getroffen door noodweer. In de gemeente Houffalize in de provincie Luxemburg werd een boerderij vernield door een voorbijrazende minitornado, ruim een week nadat zo'n zeldzaam weerfenomeen al een spoor van vernieling trok in het Naamse Beauraing. "Dat we in België twee keer op korte tijd een tornado waarnemen, is uitzonderlijk, maar eigenlijk ook niet", legt wetenschapsexpert Martijn Peters uit.
Lees verder

Kinderopvang op maat breidt uit in Vlaanderen: 1.894 extra plaatsen met inkomenstarief
Vlaanderen krijgt 1.894 extra plaatsen voor kinderopvang met inkomenstarief, voor zulke plaatsen betalen ouders volgens hun inkomen. Met de extra plaatsen valt bijna 80% van de kinderopvang onder een meer betaalbaar inkomenstarief.
Lees verder

Amerikaanse klimaatgezant wil "oorlogsmentaliteit" voor aanpak klimaatverandering
De wereld moet een "oorlogsmentaliteit" hanteren om de uitdagingen van de klimaatopwarming het hoofd te bieden. Dat zegt John Kerry, de klimaatchef van de Amerikaanse regering. Hij vraagt ontwikkelingsbanken om hun groene financieringsinspanningen op te voeren.
Lees verder

Studie bewijst dat 7 soorten dino's permanent op Noordpool leefden
Er hebben minstens zeven dinosaurussoorten permanent geleefd op de Noordpool. Wellicht gebruikten ze technieken zoals de winterslaap of kregen ze veren tegen de kou. Dat zegt een nieuwe studie die vorige week is verschenen in het tijdschrift Current Biology.
Lees verder

Stormloop op logies aan de kust bezig, barometer geeft nu ook drukte op treinen aan
De Belgen trekken massaal naar de kust op vakantie. Dat stelt toerismebedrijf Westtoer vast. "Deze zomer start voor de kusthotels veelbelovend, want er zijn al dubbel zoveel boekingen als vorig jaar. De vakantiehuisjes zijn zelfs al grotendeels volzet", zegt directeur Stefaan Gheysen. Om bezoekers zoveel mogelijk te spreiden, is de druktebarometer uitgebreid met de treinen. Dit zijn de cijfers en nieuwigheden.
Lees verder

Zin in een vakantie aan onze kust? Dan moet je snel boeken want de reservaties lopen als een trein
De Belgen trekken massaal naar de kust op vakantie. Dat stelt Westtoer vast. "Deze zomer start voor de kusthotels veelbelovend want er zijn al dubbel zoveel boekingen dan vorig jaar. De vakantiehuisjes zijn zelfs al grotendeels volzet", stelt directeur Stefaan Gheysen vast. Om bezoekers maximaal te spreiden is de druktebarometer uitgebreid. Dit zijn de cijfers en nieuwigheden.
Lees verder

Eerbetoon aan overleden DMX en Lil Nas X kust met z'n danser: dit waren de opvallendste momenten van de BET Awards 2021
Zondagavond vond de 21ste editie van de BET Awards plaats. De Amerikaanse awardshow viert Afro-Amerikanen die zich het afgelopen jaar hebben laten opmerken in de muziek-, film- of sportwereld en in andere entertainmentindustrieën. Naar goede gewoonte ging de show ook dit jaar gepaard met uitbundige, vaak spectaculaire optredens. Onder andere Lil Nas X, Megan Thee Stallion en H.E.R. kwamen met een wel heel opmerkelijke performance.
Lees verder

Kat Kerkhofs moet huwelijksverjaardag zonder Dries vieren, maar heeft een plan: "Hij gaat dat niet leuk vinden"
In de nieuwe aflevering van 'Katje Voor De Sfeer' moet Kat haar zesde huwelijksverjaardag vieren zonder haar man Dries Mertens. Hij moet namelijk een EK-match spelen die dag. Maar Kat heeft een plannetje, al weet ze niet of Dries daar zo blij mee gaat zijn.
Lees verder

Kat Kerkhofs moet huwelijksverjaardag zonder Dries vieren, maar heeft een plan: "Dries gaat dat niet leuk vinden"
In de nieuwe aflevering van 'Katje Voor De Sfeer' moet Kat haar zesde huwelijksverjaardag vieren zonder haar man Dries Mertens. Hij moet namelijk een EK-match spelen die dag. Maar Kat heeft een plannetje, al weet ze niet of Dries daar zo blij mee gaat zijn.
Lees verder

Panini lanceert collectie behang en wandpanelen
In volle EK-gekte lanceert Panini, het bedrijf achter de beroemde stickerboeken, een bijzondere collectie van behangpapier en wandpanelen. De prints zijn zo groot dat je er makkelijk een hele muur mee kunt bekleden. Naast voetbal sieren ook enkele fietsthema's de muurdecoratie, allemaal met een knipoog naar het verleden. Alles wordt op maat gemaakt bij Tecnografica.
Lees verder

Digitaal stemmen vanuit luie zetel: socialisten willen test in 2024
Digitaal stemmen vanuit je luie zetel: volgens Vooruit moet het kunnen. De partij legt een voorstel op tafel om bij de verkiezingen in 2024 een pilootproject te houden. Maar is ons land er klaar voor? "We moeten opletten voor Trumpiaanse toestanden."
Lees verder

Komt er een reünie van One Direction? Als het aan Simon Cowell ligt wel
Simon Cowell (61) is ervan overtuigd dat hij One Direction zou kunnen aanzetten om zich te herenigen. Het jurylid is van 'The X Factor', creëerde de boyband elf jaar geleden en zegt dat de zangers een geweldige tijd zouden hebben mochten ze terug samenkomen. "Ik denk dat het gaat gebeuren. Of het nu gaat om een tour of om een plaat maken, het zou geweldig zijn", aldus Cowell.
Lees verder

Cryptobeurs Binance moet van toezichthouder stoppen in Verenigd Koninkrijk
Cryptobeurs Binance moet stoppen met het aanbieden van diensten in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft namelijk geen vergunning voor de Britse markt, heeft financiële waakhond FCA laten weten. Ook waarschuwt de toezichthouder consumenten om niet via de handelsplaats voor digitale munten te kopen of verkopen.
Lees verder

Russisch hof houdt straf Amerikaanse ex-marinier in stand
Russische rechters hebben de negen jaar celstraf voor de Amerikaanse ex-marinier Trevor Reed in hoger beroep gehandhaafd. De 29-jarige oud-militair en student werd ruim een jaar geleden veroordeeld omdat hij agenten zou hebben aangevallen na een feest in Moskou.
Lees verder

Vermaelen met voeten op de grond daags na sterke prestatie tegen Portugal: "Of ik na het EK stop? Dat zien we wel"
Thomas Vermaelen (35) kreeg gisteren alle lof na zijn beresterke wedstrijd tegen één van de beste spelers ter wereld. Zoals altijd blijft de verdediger met de voeten op de grond, al was er gisteren toch wat ruimte voor genot bij de Rode Duivels na de zege. "Nu moet de knop om naar vrijdag."
Lees verder

Rampdag voor grote namen, "beste dag uit carrière" voor Merlier: bekijk hier de sleutelmomenten van rit 3 in de Tour
De finale van de derde tourrit stond opnieuw bol van de incidenten. Met Primoz Roglic, Peter Sagan en Caleb Ewan gingen er een paar grote namen zwaar tegen de vlakte in het slot. Roglic verloor een minuut op Tadej Pogacar, die zelf ook werd opgehouden door een tuimelperte. En met Geraint Thomas ging ook een andere klassementsman vroeger in de etappe hard tegen de grond. Hieronder ziet u de incidenten in beeld.
Lees verder