Doorgaan naar hoofdcontent

Vermeende stalker van Kim Kardashian krijgt straatverbod

HLN
Vermeende stalker van Kim Kardashian krijgt straatverbod
Een man die Kim Kardashian (40) zou stalken heeft vrijdag een tijdelijk straatverbod gekregen. Dat meldt showbizzsite TMZ. Volgens advocaat Shawn Holley wordt de realityster al maanden gestalkt door de man.
Lees verder

BINNENKIJKEN. Bart Appeltans uit 'Blind Gekocht' toont zijn eigen woonst: "We douchen met zicht op de bomen"
Voor het eerst in 'Blind Gekocht' is interieurarchitect Bart Appeltans (38) het niet altijd eens met de huizenkeuze van zijn collega Béa. Met zijn vriend Dennis zit hij gelukkig wel op één lijn. Bart leidt ons rond in hun huis, dat ze samen hebben gerenoveerd. Hij legt ook uit wat de huidige trends zijn. "Het is een bungalow uit de jaren 60, maar niets is nog herkenbaar."
Lees verder

Winst (20-16) van de Verenigde Staten niet genoeg voor 3x3 Lions: België komt fractie te kort in onderlinge duels
Het Belgische 3x3-team heeft zich in het Oostenrijkse Graz niet kunnen plaatsten voor de Olympische Spelen. Maar wat het 'kleine' België liet zien verdient een groot applaus. De Lions hielden woord en gingen voluit hun kans.
Lees verder

Jeep brandt volledig uit op Kampenheuvel: "Maar in nood kent men zijn vrienden"
Het werk op het landbouwbedrijf De Sutter in Sint-Lievens-Houtem verliep zaterdagnamiddag net iets specialer dan gewoonlijk. Omstreeks 15.30 uur vatte de Landrover Discovery van zoon Michiel (23) vuur op de Kampenheuvel in Borsbeke.
Lees verder

China lanceert onbemand vrachtruimteschip richting nieuw ruimtestation
China heeft vandaag een onbemand vrachtruimteschip gelanceerd op weg naar het eigen ruimtestation in aanbouw, meldde staatspersbureau Xinhua. Het zal automatisch gekoppeld worden aan de module Tianhe, die eind april de ruimte werd ingeschoten.
Lees verder

Dodentol in Colombiaanse Cali opgelopen tot zeker 10
Vrijdag zijn bij protesten tegen de Colombiaanse regering in de stad Cali zeker tien mensen om het leven gekomen. De protesten zijn al een maand aan de gang en worden hard onderdrukt door de ordediensten.
Lees verder

Premier League-droom van cultclub Brentford komt eindelijk uit na winst tegen Swansea op Wembley
Brentford FC is er dan eindelijk in geslaagd om voor het eerst in de clubgeschiedenis naar de Premier League te promoveren. De cultclub uit Londen won op Wembley overtuigend met 2-0 van Swansea City. Doelpunten van Toney, via strafschop, en Marcondes stelden de historische promotie veilig. Halfweg de tweede helft moest Swansea met tien man verder na een rode kaart voor middenvelder Jay Fulton.
Lees verder

Vervaeke zette zichzelf weer helemaal op de kaart in Giro: "Leuk om even van roze te kunnen dromen"
Louis Vervaeke toonde zich opnieuw in de Giro vandaag. Onze landgenoot van Alpecin-Fenix trok in het offensief en was ook bij de beteren voorin. Maar de vluchters kregen geen ruimte, waardoor al snel duidelijk was dat dagsucces er niet in zou zitten. Vervaeke werd uiteindelijk 34ste, op ruim acht minuten van ritwinnaar Damiano Caruso, maar blikte tevreden terug.
Lees verder

De Croo: "Helft volwassen Belgen heeft eerste vaccinatie gekregen"
De helft van de volwassen Belgen heeft momenteel een eerste prik met een coronavaccin gekregen. De kaap is vandaag gerond, zo heeft premier Alexander De Croo in een filmpje op Twitter laten weten.
Lees verder

Brandweer en dierenasiel houden klopjacht op… hangbuikvarken in Desselgem
In de buurt van de Pitantiestraat in Desselgem (Waregem) hebben medewerkers van dierenasiel De Leiestreek en enkele brandweermannen zaterdagvoormiddag een klopjacht gehouden op een hangbuikvarken. Het dier kon nog niet gevangen worden.
Lees verder

Vlaams minister Lydia Peeters stelt nieuwe verkeerscampagne 'Groot gelijk dat je nuchter rijdt' voor in Aalst
Vandaag werd in Aalst de nieuwe verkeerscampagne voorgesteld door minister Lydia Peeters (Open VLD) en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Met de slogan 'Groot gelijk dat je nuchter rijdt' willen ze de focus leggen op het gebruik van drugs in het verkeer, een fenomeen dat steeds meer toeneemt en dat ze ook merken in Aalst. "Het rijden onder invloed van drugs is een toenemend probleem en dat willen we nu aanpakken", aldus minister Lydia Peeters.
Lees verder

Koers Kort. Démare snelt naar tweede ritzege in Boucles de la Mayenne - Lotte Kopecky pakt de ritzege in Thüringen Ladies Tour
Arnaud Démare heeft opnieuw raak geschoten in de Boucles de la Mayenne. De Fransman toonde zich net zoals vrijdag de snelste in de massasprint. Hij haalde het in de rit van Saint-Berthevin naar Craon voor Kristoffer Halvorsen (Uno-X Pro Cycling Team) en Nils Eekhoff (Team DSM). Démare neemt ook de leiderstrui over van Philipp Walsleben, die de openingsrit won. Met Piet Allegaert, Emiel Vermeulen en Sasha Weemaes eindigden drie landgenoten in de top tien.
Lees verder

Is de coronapandemie voorbij? Regering geeft met nieuwe versoepeling die indruk
Hoewel nog lang niet iedereen dan gevaccineerd zal zijn, heeft de regering beslist dat we vanaf 9 juni weer onbeperkt mogen knuffelen en kussen. Een hoogst opmerkelijke beslissing, die de wenkbrauwen van experts doet fronsen. Hoe is deze beslissing tot stand gekomen? Waarom neemt de overheid dit risico? En zal dit een impact hebben op de besmettingscijfers?
Lees verder

Spanje heropent op 7 juni havens voor cruiseschepen
Spanje heropent vanaf 7 juni de havens voor internationale cruiseschepen. Dat heeft de Spaanse regering zaterdag aangekondigd. Daarmee komt een einde aan beperkingen die waren opgelegd aan het begin van de pandemie.
Lees verder

Na Yates 'krijgt' ook Caruso zijn ritje, Bernal heeft eindzege (zo goed als) binnen: "Ben geen toptijdrijder, maar dit moet lukken"
Zo, iedereen content. Na Simon Yates won ook Damiano Caruso zijn ritje. Met de zegen van Egan Bernal, die rustig controleerde. Wordt hij vannacht niet getroffen door corona, dan prikt de 24-jarige Colombiaan na de Tour (2019) ook de Giro op zijn palmares. "Drie weken lang ben ik ongelooflijk ondersteund door mijn sterke ploeg. Dit moet ik nu nog heel even alleen klaren."
Lees verder

Zo gezellig druk is het aan de kust: barometer blijft hele dag groen kleuren
De eerste zonnige dag van het weekend heeft voor gezellige drukte gezorgd aan de kust. De barometer kleurde enkel donker- en lichtgroen, wat gelijk staat met rustig en gezellig.
Lees verder

Verschillende gewonden en vermisten na ongeval in Spaanse haven
Twee mannen zijn als vermist opgegeven nadat een vrachtschip is gekapseisd in de Spaanse haven Castellon. Er vielen ook drie gewonden. Dat hebben de scheepvaartautoriteiten gemeld.
Lees verder

Thomas Van der Plaetsen sluit openingsdag af op vijfde plaats in Götzis
Thomas Van der Plaetsen staat zaterdag na afloop van de eerste dag met 4.254 punten op de vijfde plaats in de tienkamp op de Hypomeeting van Götzis.
Lees verder

Fraudeonderzoek naar gratis coronatestsysteem in Duitsland
Duitse aanklagers voeren een onderzoek naar mogelijke fraude bij testcentra. Over het hele land financiert de Duitse overheid die centra, waar burgers gratis op het coronavirus kunnen worden getest. Maar onderzoek van de Duitse zenders NDR en WDR en de krant Süddeutsche Zeitung wees uit dat er misbruik zou plaatsvinden.
Lees verder

KIJK LIVE. Kevin De Bruyne aanvoerder in ultraoffensieve City-ploeg, Chelsea-coach Tuchel pakt het afwachtend aan
Kevin De Bruyne heeft een afspraak met de geschiedenis. Met Manchester City mikt hij in de finale van de Champions League op het allerhoogste. In een Engelse clash is de tegenstander Chelsea. Maakt 'KDB' zich onsterfelijk? Kijk op VTM en deze pagina LIVE naar de kraker! De voorbeschouwing start om 20u30. In onze liveblog volgt u de aanloop naar de finale op de voet!
Lees verder