Doorgaan naar hoofdcontent

SHOWBITS. Thibaut Courtois viert de verjaardag van z’n zoontje en MNM-dj Wanne zoekt een nieuwe huisgenoot

HLN
SHOWBITS. Thibaut Courtois viert de verjaardag van z'n zoontje en MNM-dj Wanne zoekt een nieuwe huisgenoot
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Duitse minister van Financiën: "Afspraken over minimumbelasting multinationals snel mogelijk"
Wereldwijde afspraken over een minimum-winstbelasting voor grote multinationals zouden binnen enkele maanden mogelijk kunnen zijn. Dat heeft de Duitse minister van Financiën Olaf Scholz gezegd in een interview met Duitse media. Hij verwees daarbij naar signalen dat de Verenigde Staten onder president Joe Biden zo'n plan ook zouden steunen.
Lees verder

LIVE. KV Mechelen gaat op bezoek bij AA Gent in Europe Play-offs
• Europe Play-offs • Ghelamco Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 16u
Lees verder

Al zevende keer in vijf jaar tijd brokken bij Marie-Rose (68): "We zullen muurtje nog wat verstevigen zeker?"
Voor de zevende keer in vijf jaar tijd heeft een automobilist vrijdagnacht op het T-kruispunt van de Wevelgem- en Menenstraat heel wat schade aangericht bij Marie-Rose Bostyn. Dankzij een verstevigd tuinmuurtje voor haar woning kon de auto niet opnieuw binnenrijden. "Ze wordt stilaan bang om nog in haar woning te slapen", aldus zoon Bart Vandoorne.
Lees verder

Zevende auto rijdt tegen de gevel van Marie-Rose (68), ondanks drempel en knipperlichten: "Bang om nog thuis te slapen"
Voor de zevende keer in 4 jaar tijd heeft een automobilist vrijdagnacht op het T-kruispunt van de Wevelgem- en Menenstraat voor heel wat schade gezorgd. Enkel een verstevigd tuinmuurtje voor de woning van Marie-Rose Bostyn (68) zorgde er dit keer voor dat de auto niet opnieuw binnen reed. "Ze wordt stilaan bang om nog in haar woning te slapen", aldus zoon Bart Vandoorne.
Lees verder

Tom Pidcock rijdt iedereen op minuten tijdens eerste mountainbikerace van het seizoen
Tom Pidcock heeft meteen zijn eerste mountainbikerace van het seizoen gewonnen. En hoe. De 21-jarige Brit reed iedereen op minuten. Wat kan hij niet?
Lees verder

Prins Charles stuurt nostalgische foto met papa naar fans als dank voor rouwbetuigingen
Na het overlijden van z'n vader, prins Philip, kreeg prins Charles (72) tal van rouwbetuigingen van fans. Een gebaar dat de Brit erg apprecieerde. Om dat te tonen, stuurde hij iedereen die z'n medeleven gedeeld had een kaartje met daarop een kiekje met z'n papa uit de oude doos.
Lees verder

Van Wilder, Uijtdebroeks, ... Deze 27 Belgische talenten staan klaar om de wielerhemel te bestormen
Ilan Van Wilder die vierde wordt tussen de wereldtop tijdrijden in de Ronde van Romandië, Cian Uijtdebroeks die de GP West-Bohemen wint met bijna 4 minuten voorsprong, ... Hoeft het nog gezegd dat ons land zowel bij de jongens als de meisjes in ongelofelijke weelde baadt? En er staan nog meer talenten te trappelen: in onze vijfdelige Next Gen-reeks stellen we de 27 grootste Belgische koerstalenten aan u voor. Hieronder alvast een overzicht.
Lees verder

Toptalent Cian Uijtdebroeks maakt brandhout van tegenstand in juniorenkoers
Cian Uijtdebroeks heeft in de GP van West-Bohemen nog eens laten zien wat voor een toptalent hij is. Onze nog altijd maar 18-jarige landgenoot reed in de Tsjechische juniorenkoers het hele peloton aan gort en had aan de streep een voorsprong van maar liefst 3'41".
Lees verder

LIVE F1. Max Verstappen kan maar kort genieten van fraaie inhaalactie op Lewis Hamilton
Met de Grand Prix van Portugal staat de derde race van het seizoen op het programma. Maken Lewis Hamilton en Max Verstappen er als nummer één en twee in de WK-stand weer een mooi gevecht van? Volg het hier LIVE!
Lees verder

LIVE F1. Ontketende Hamilton voorbij Bottas naar leiding, Verstappen in achtervolging
Met de Grand Prix van Portugal staat de derde race van het seizoen op het programma. Maken Lewis Hamilton en Max Verstappen er als nummer één en twee in de WK-stand weer een mooi gevecht van? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Negende dubbel is een feit: Ajax is landskampioen na zege tegen Emmen, fans bouwen feest aan ArenA
De champagne mag worden ontkurkt in Amsterdam, Ajax is voor de 35ste keer landskampioen geworden. Na een simpele zege tegen Emmen (4-0) zijn de Ajacieden drie speeldagen voor het einde al zeker van de titel. Eerder pakten ze ook al de beker. Heel wat fans verzamelden aan het stadion om te vieren.
Lees verder

LIVE. Malinwa op dubbele voorsprong na twee goals in enkele minuten
• Europe Play-offs • Ghelamco Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 16u
Lees verder

LIVE. Wat een wedstrijd! Muriel mist strafschop, Atalanta laat voorsprong liggen
• 34ste speeldag Serie A
Lees verder

LIVE (18u30). Warm onthaal voor Club, politie houdt situatie in de gaten - Vormer: "Mooi, meteen zo'n kraker. We willen revanche"
• Champions' Play-offs • Speeldag 1 • Aftrap: 18u30 • Jan Breydel
Lees verder

Vanessa Bryant herdenkt verjaardag van overleden dochter met emotioneel bericht en kledingcollectie
Vanessa Bryant (38) heeft op Instagram een eerbetoon gebracht aan haar overleden dochter Gianna. Het meisje stierf in januari 2020 tijdens een helikoptercrash en zou normaal nu haar vijftiende verjaardag gevierd hebben. Ook Vanessa's echtgenoot, basketlegende Kobe Bryant, kwam in datzelfde ongeluk om het leven.
Lees verder

"Verrader!": Republikeinse senator die twee keer voor afzetting Trump stemde, uitgejouwd op partijcongres
Mitt Romney, Republikeins senator uit Utah, is op het partijcongres van de Republikeinen in zijn thuisstaat uitgejouwd door een deel van de aanwezigen in de zaal. Romney is de enige Republikein die twee keer voor de afzetting van ex-president Donald Trump stemde.
Lees verder

Atalanta speelt gelijk bij Sassuolo na knotsgekke partij, Inter is kampioen!
Atalanta is er niet in geslaagd te winnen van Sassuolo. Na een knotsgekke wedstrijd, met twee strafschoppen, twee penalty's en heel wat kansen, bleven ze steken op 1-1. Nog belangrijker: Inter is zo zeker van de landstitel.
Lees verder

'Big Rom' is verliezer af, Inter is kampioen: zo werd Lukaku bij Inter een kampioenenmaker
De landstitel van FC Internazionale Milano draagt de signatuur van zijn regisseur, Antonio Conte. De voet- en vingerafdrukken van Romelu Lukaku, scorende ster van LuLa-Land en niet langer die eendimensionale spits. Een blik in zijn beste seizoen ooit: hoe 'Big Rom' eindelijk het etiket van 'net niet' van zich afschudde. Lukaku: "Winnen kan je leren."
Lees verder

Deze week in 'Familie': de terugkeer van Robyn en grote miserie voor de ambitieuze Iris
Een comeback van formaat deze week in 'Familie'. Robyn (Jits Van Belle) en Vince (Tristan Stienlet) keren eindelijk terug van hun tocht naar Santiago de Compostella.
Lees verder