Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 10 mei 2021

Retie: Tijdelijk parkeerschijf op parking Rivierstraat voor vaccinatiecentrum

Tijdelijk parkeerschijf op parking Rivierstraat voor vaccinatiecentrum
Om de verkeersstromen aan het vaccinatiecentrum in De Zwaan vlot te laten verlopen, geldt vanaf donderdag 6 mei tijdelijk een blauwe parkeerschijf verplicht in de Rivierstraat en op parking Rivierstraat. De vaccinatieversnelling verhoogt de druk op de randparking.
Lees verder

(Bijna) alle 65-plussers gevaccineerd: senioren bedanken vaccinatiecentrum en ziekenhuis
Deze week zijn (bijna) alle 65-plussers uit eerstelijnszone Baldemore een eerste keer gevaccineerd. Voor onze seniorenraden/-werkingen is dit een passend en symbolisch moment om het vaccinatiecentrum en het ziekenhuis te bedanken. We bereiken in onze zone 98 % vaccinatiegraad bij de 65-plussers.
Lees verder

Reinigen en inspectie riolering Turnhoutsebaan (kruispunt Boesdijkhofstraat en Burchtstraat tot Klein Neetje)
Naar aanleiding van afwateringsproblemen zal een rioolreiniging plaatsvinden langs de Turnhoutsebaan op het gedeelte vanaf het kruispunt met de Boesdijkhofstraat en Burchtstraat tot aan het Klein Neetje, aan beide zijden van de straat. Geplande datum: 11 mei vanaf 07.00 u.
Lees verder

Levering AstraZeneca voor tweede vaccinatie is verzekerd
Na de bekendmaking dat Europa geen bijkomende vaccins van AstraZeneca meer aankoopt, ontving ons callcenter al meerdere telefoons van verontruste inwoners. Vanuit Vlaanderen krijgen we de absolute garantie dat voor elk 1e vaccin er altijd op het juiste moment hetzelfde 2e vaccin wordt geleverd!
Lees verder