Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 27 mei 2021

Retie: Brandveiligheid voor dove/slechthorende personen: webinar op 1 juni

Brandveiligheid voor dove/slechthorende personen: webinar op 1 juni
Wil je een zorgeloze nachtrust? Hoe ook doven en slechthorenden brandveilig kunnen leven. Een brandpreventieadviseur licht het belang van een geschikte, 'hoorbare' brandmelder toe en geeft tips voor een brandveilig leven specifiek gericht op slechthorenden/doven. Webinar Ahosa op 1 juni, 19.30 u.
Lees verder

Inschrijvingen Academie voor Muziek, Woord en Dans
Vanaf september kunnen kinderen in Retie in de Gemeentelijke Basisschool (via de Turnhoutse Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans) opnieuw de fascinerende muziekwereld ontdekken. Kinderen vanaf het derde leerjaar mogen in starten met lessen Muziekatelier en instrument in de gemeente.
Lees verder

Mis geen premies en zorg voor de juiste ondernemingsgegevens
De Economische Inspectie van de FOD Economie stelt vast dat de gegevens van 1 op de 5 ondernemingen niet correct of volledig zijn ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO). Juiste gegevens in de KBO-databank zijn nochtans voor elke onderneming belangrijk.
Lees verder

Maatregelen eerste fase 'zomerplan' vanaf 9 juni vastgelegd in ontwerp ministerieel besluit
Minister van Binnenlandse Zaken Verlinden legt het ontwerp van ministerieel besluit met de coronamaatregelen voor de eerste fase van het zomerplan voor advies voor aan de Raad van State. De maatregelen treden in werking op 9 juni 2021.
Lees verder