Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. GOAL! Brahim Díaz knalt Milan net voor rust knap op voorsprong tegen Juventus

HLN
LIVE. GOAL! Brahim Díaz knalt Milan net voor rust knap op voorsprong tegen Juventus
• 35ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Allianz Stadium • Juventus en Milan staan vierde en vijfde met 69 punten
Lees verder

Onze man in Italië ziet dat Evenepoel zich amuseert: "Geloof ons: er komen mooie dingen aan"
Zevende in de tijdrit, vierde algemeen. Remco Evenepoel heeft een geslaagde rentree in het peloton achter de rug. De Giro, zíjn Giro, kan nu echt beginnen. Wat opvalt bij onze journalist in Italië: de jongen amuseert zich kostelijk. Sprint zelfs mee voor bonificaties. "Dat doe je niet, als je geen klassementsambities koestert. Geloof ons: er komen mooie dingen aan."
Lees verder

Terrasjesweer? Zelfs zwaar onweer houdt Kortrijkzanen niet tegen
Heerlijke zondagnamiddag, op de vele (uitgebreide) terrasjes in Kortrijk. Tot er 's avonds plots een hevig onweer losbarstte.
Lees verder

Plots geeft Anderlecht kans na kans weg: "Niveau in play-offs is gewoon hoger"
Vincent Kompany was de voorbije maanden vaak lovend voor z'n defensie. Maar tegen Antwerp gaf RSCA - vooral na rust - kans na kans weg. Alarmerend richting de dubbele clash met Racing Genk.
Lees verder

LIVE. Penalty voor Milan nadat Brahim Díaz de bal tegen arm van Chiellini knalt!
• 35ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Allianz Stadium • Juventus en Milan staan vierde en vijfde met 69 punten
Lees verder

Bpost waarschuwt voor valse sms'en: "Wees voorzichtig waarop je klikt"
Bpost waarschuwt vanavond voor valse sms'en die circuleren in naam van het postbedrijf. Daarin is te lezen: "uw pakket is onderweg, volg hier uw zending", gevolgd door een link. "Wees voorzichtig waarop je klikt", waarschuwt bpost via Twitter.
Lees verder

Rijkste man op aarde bestelt superjacht bij Nederlands bedrijf (en een 'bijbootje' voor zijn vriendin)
De Nederlandse superjachtbouwer Oceanco gaat een luxejacht bouwen voor Jeff Bezos, de rijkste man op aarde. Dat schrijft het financiële persbureau Bloomberg, dat zich baseert op passages uit het boek 'Amazon Unbound' van de Amerikaanse auteur Brad Stone.
Lees verder

LIVE. Van kwaad naar erger voor Juventus: Tomori kopt de 0-3 tegen de netten
• 35ste speeldag • Aftrap: 20u45 • Allianz Stadium • Juventus en Milan staan vierde en vijfde met 69 punten
Lees verder

LIVE. Videoref zorgt voor vreemde plottwist: Real ziet penalty door neus geboord, Sevilla krijgt er een en scoort!
• 35ste speeldag • Aftrap: 21u • Estadio Alfredo di Stefano • Real is derde (74 punten), Sevilla vierde (70)
Lees verder

Ai, ai, Juventus: 'Oude Dame' grijpt virtueel naast Champions League-ticket na verlies tegen Milan, dat Ibrahimovic ziet uitvallen
AC Milan is met 0-3 gaan winnen op het veld van Juventus. De ploeg van Alexis Saelemaekers, die 81 minuten speelde, beent Atalanta zo bij op de tweede plek. Juventus zit dan weer stevig in de problemen. De 'Oude Dame' is drie speeldagen voor het einde vijfde in de Serie A en grijpt virtueel naast een Champions League-ticket.
Lees verder

Real blijft op draw steken tegen Sevilla na gekke tweede helft, late gelijkmaker via hiel Hazard (?) in doel
Real Madrid heeft niet kunnen profiteren van het gelijkspel tussen koploper Atlético en Barcelona gisteren. De Koninklijke kwam na een vreemde wedstrijd tegen Sevilla niet verder dan een gelijkspel: 2-2. De gelijkmaker viel pas in de toegevoegde tijd, een schot van Kroos week af op de hielen van Hazard, of waren het toch die van Diego Carlos?
Lees verder

Real blijft op draw steken tegen Sevilla na gekke tweede helft, Hazard ziet late gelijkmaker van dichtbij in doel caprioleren
Status-quo aan de top in Spanje. Atlético Madrid heeft de beste kansen. Zij hebben hun lot in eigen handen. Real niet, na het gelijkspel tegen Sevilla (2-2). Hazard viel slechts tien minuten voor tijd in en zag daarbij van dichtbij hoe bewaker Diego Carlos een schot van Kroos met de hiel in eigen doel devieerde.
Lees verder

PSG laat dure punten liggen tegen Rennes, Kimpembe pakt rood na zware fout op Doku
Paris Saint-Germain heeft een slechte zaak gedaan in de Franse titelstrijd. De Parijzenaars lieten vanavond immers twee dure punten liggen op bezoek bij Stade Rennais. Neymar opende de score, maar Guirassy scoorde de gelijkmaker. PSG eindigde de match ook nog met een mannetje minder. Kimpembe pakte direct rood na een zware tackle op Rode Duivel Jérémy Doku, die de match wel uitspeelde. In de stand volgt PSG op drie punten van leider Lille, er staan nog twee speeldagen op het programma. Rennes is zevende.
Lees verder

Frivool Genk, die laatste seconde in het Lotto Park en doelpuntenfeest bij KVM-KVO: kijk hier naar alle samenvattingen
We werden afgelopen weekend met vijf boeiende matchen verwend. In de Champions' Play-offs ging leider Club Brugge zwaar onderuit tegen eerste achtervolger Racing Genk. Wordt het dan toch nog spannend om de titelstrijd? Anderlecht graaide een dag later in extremis een punt mee tegen Antwerp. In de Europe Play-offs keerde Standard een scheve situatie om tegen AA Gent, terwijl KV Mechelen na een doelpuntenfestijn won van KV Oostende. Voorts viel het doek over Waasland-Beveren in 1A. Kijk hieronder naar alle samenvattingen.
Lees verder

Lierse politiecombi rijdt in op terras tijdens rit naar brand
Op de Grote Markt van Lier reed vanavond rond 22 uur een politiecombi in op een terras. De interventieploeg was onderweg naar een brand in de Frederik Peltzerstraat, maar de chauffeur van het voertuig verloor de controle over het stuur. Een persoon die het terras aan het opruimen was, bezeerde zijn knie.
Lees verder

Man schiet zes mensen dood op verjaardagsfeestje in Colorado
Een man heeft het vuur geopend op de gasten van een verjaardagsfeestje in een woonwagenpark in de Amerikaanse staat Colorado en zes mensen doodgeschoten. De politie vond in de nacht van zaterdag op zondag, kort na middernacht (plaatselijke tijd), zes lichamen en een ernstig gewonde man die later in het ziekenhuis overleed. De vermoedelijke schutter is een van de overledenen.
Lees verder

Demonstranten vallen Iraans consulaat in Irak aan
Actievoerders hebben gisteren het Iraanse consulaat in Zuid-Irak aangevallen uit protest tegen de moord op een activist. Dat melden getuigen. Demonstranten bestormden de buitenste omheining van het consulaat in de stad Karbala en zouden delen ervan in brand hebben gestoken. Ook wachthokjes van beveiligers gingen in vlammen op.
Lees verder

Machtsstrijd bij Republikeinen: druk op Trump-critica Liz Cheney neemt toe
In de machtsstrijd bij de Republikeinen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stijgt de druk op Liz Cheney, de critica van ex-president Donald Trump. De fractieleider van de partij in het Huis, Kevin McCarthy, zei zondag aan tv-zender Fox News dat hij Elise Stefanik steunt, de tegenkandidate van Cheney, voor het voorzitterschap van de Republikeinse conferentie in het Huis.
Lees verder

SpaceX lanceert maanmissie betaald met cryptomunt Dogecoin
Het Amerikaanse ruimtevaartbedrijf SpaceX zal volgend jaar een satelliet naar de maan lanceren die volledig wordt gefinancierd met de cryptomunt Dogecoin. Dat heeft het Canadese bedrijf Geometric Energy Corporation, dat de maanmissie zal leiden, zondag bekendgemaakt.
Lees verder

Brits postbedrijf Royal Mail begint bezorgproef met drones
Het Britse postbedrijf Royal Mail begint een proef om coronatestkits en andere poststukken met behulp van drones van het Britse vasteland naar de Scilly-eilanden te vervoeren. Een groot en een klein onbemand vliegtuig bezorgen een maand lang de post op de dunbevolkte eilandengroep, die op ongeveer 45 kilometer van de zuidwestkust van Engeland ligt. Dat meldt de Britse krant The Guardian.
Lees verder