Doorgaan naar hoofdcontent

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes opnieuw samen gespot met hun zoontje

HLN
Lil' Kleine en Jaimie Vaes opnieuw samen gespot met hun zoontje
Vorige week was er veel te doen rond de Nederlandse rapper Lil' Kleine (26) en zijn verloofde Jaimie Vaes (31). De twee kregen het aan de stok op het Spaanse eiland Ibiza en Jaimie diende zelfs een klacht tegen hem in. Enkele dagen na het voorval werd het koppel alweer samen gespot en ook nu werden ze nog een keertje samen gezien. Alleen waren ze dit keer niet alleen, want ook hun zoontje Lio was van de partij.
Lees verder

Videochatsite Omegle is razend populair bij kinderen en jongeren, maar niet altijd even onschuldig. Een pedagoog licht toe
Op de videochatwebsite Omegle kan je met willekeurig gekozen gesprekspartners van over de hele wereld (video)chatten. Dat is leuk, maar ook minderjarigen vinden steeds vaker hun weg naar het platform via video's op het sociale medium TikTok. En dat is niet altijd even onschuldig, want lang niet iedereen heeft goede bedoelingen op de site. "Sommigen sturen pornografisch materiaal door of maken misbruik van jonge kinderen", waarschuwt pedagoge Marijke Bisschop. Zij geeft advies.
Lees verder

Minstens 70 doden bij aanvallen op twee dorpen in oosten van Congo
Minstens 70 mensen zijn in de nacht van zondag op maandag gedood bij een aanval van rebellen op twee dorpen in het noordoosten van de Democratische Republiek Congo. Dat heeft de woordvoerder van het leger in de regio, Jules Ngongo, gezegd aan het Duitse persagentschap DPA.
Lees verder

Hazard geeft toe dat plaatje in de enkel hem mentaal parten speelt: "Ik wou het weg, maar dat is niet de oplossing"
Na een moeilijke periode bij Real Madrid, op zowel fysiek als mentaal vlak, kan Eden Hazard weer het hart ophalen bij de Rode Duivels. De kapitein is nog op de sukkel - hij heeft nog wat pijn aan de dij - en zal zich proberen klaar te stomen om helemaal fit te zijn voor de eerste EK-match.
Lees verder

NAVO beperkt Wit-Russische diplomaten toegang tot hoofdkwartier
De NAVO verwelkomt Wit-Russische diplomaten niet zomaar meer op haar hoofdkwartier in Brussel. Die maatregelen worden genomen wegens de arrestatie van een kritische journalist, nadat de autoriteiten in Minsk diens passerende lijnvlucht hadden verplicht te landen in Minsk. Dat zei secretaris-generaal Jens Stoltenberg vandaag tijdens een online persconferentie.
Lees verder

Belgische vader doodt samen met partner hun twee kindjes tijdens bizar ritueel: proces in Spanje van start
In de Spaanse stad Valencia is vandaag het proces gestart tegen de Belg die samen met zijn partner verdacht wordt van dubbele kindermoord. Dat meldt het Spaanse persbureau Efe. Het duo zou Amiel (3,5) en zijn zusje Ixchel (5 maanden) tijdens een gewelddadig ritueel om het leven gebracht hebben.
Lees verder

Min 40-jarigen dreigen de dupe te worden van leveringsproblemen Johnson & Johnson
Tieners, twintigers en dertigers zullen wellicht twee tot vier weken later dan gepland hun vaccin krijgen. De oorzaak ligt bij Johnson & Johnson, dat voorlopig onvoldoende vaccins kan leveren. Hoe zit dat nu precies? En kan het tij nog gekeerd worden?
Lees verder

COLUMN. De week van Magali van de Planckaerts: "De kinderen zien het zitten om in Frankrijk naar school te gaan"
Exact een half jaar geleden gaf Magali Van Houtte (35) haar jawoord aan haar grote liefde Francesco Planckaert (39), na een verloving van zestien jaar. Samen met de familie runnen ze een B&B in de Ardennen en bouwen ze aan hun 'Château Planckaert' in Frankrijk. In haar wekelijkse column vertelt Magali dat de opties voor een Franse school voorzichtig verkend worden. "Onze kinderen zien het zitten. Ze spreken dan ook beter Frans dan ik en Francesco."
Lees verder

Dries Mertens steelt de show met Kat en hond bij aankomst in Tubeke
De Rode Duivels bliezen vandaag verzamelen in Tubeke voor de start van de voorbereiding op het EK, dat vrijdag 11 juni van start gaat. Dries Mertens stal bij zijn aankomst in het nationaal oefencentrum de show... Bekijk hierboven de opvallendste momenten op de parking van Tubeke!
Lees verder

Beste vriend van Amy Winehouse bijzonder openhartig over haar problemen: "Ze spendeerde een half miljoen aan drugs"
Tyler James, de voormalige beste vriend van Amy Winehouse, heeft een boekje opengedaan over de zangeres. Volgens hem heeft Amy, die in 2011 overleden is, ooit een half miljoen uitgegeven aan drugs. Door haar verslaving zou ze ook haar aandeel in de 'James Bond'-films kwijtgespeeld zijn.
Lees verder

Ondanks gesloten skipistes fors meer lawinedoden in Frankrijk
Lawines hebben het afgelopen winterseizoen 39 levens geëist in Frankrijk. Dat is bijna twee keer zoveel als het gemiddelde van de afgelopen vijftig jaar, dat op 20 staat.
Lees verder

ROLAND GARROS. Federer maakt indruk bij comeback op Parijse gravel - Swiatek en Medvedev door, Andreescu en Bertens sneuvelen meteen
Roger Federer heeft bij zijn terugkeer op Roland Garros indruk gemaakt. De 39-jarige Zwitser, die in 2019 voor het laatst in actie kwam in Parijs, was met 6-2 6-4 6-3 te sterk voor de Oezbeek Denis Istomin.
Lees verder

Meer dan derde van sterfgevallen tijdens hitte gelinkt aan klimaatopwarming
Meer dan een derde van de sterfgevallen over de hele wereld ten gevolge van hittegolven heeft rechtstreeks met de opwarming van de aarde te maken, zo blijkt uit een studie die vandaag werd gepubliceerd in het vakblad Nature Climate Change.
Lees verder

WHO komt met eenvoudige, niet-discriminerende labels voor coronavarianten
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft nieuwe, eenvoudigere labels in het leven geroepen om varianten van SARS-CoV-2 aan te duiden. In plaats van te verwijzen naar de plaats waar de variant voor het eerst is ontdekt, wat kan leiden tot stigmatisering en discriminatie, zullen de letters van het Griekse alfabet worden gebruikt.
Lees verder

LIVE. Eerste training gestart - Duivels hopen op Witsel tegen Finland - Geen operatie De Bruyne
It's Deviltime! De Rode Duivels verzamelen vandaag in Tubeke voor de start van hun EK-voorbereiding. Op Kevin De Bruyne na dan, hij werd sowieso pas volgende week bij de groep verwacht en is twijfelachtig voor de opener tegen Rusland. Op Witsel wordt er pas gerekend vanaf de derde groepsmatch tegen Finland. Herbeleef de aankomst van 'Onze Jongens' en het eerste persmoment met Eden Hazard, die stelde last te hebben van de dij, en Roberto Martínez.
Lees verder

Geweldige bekroning: Romelu Lukaku verkozen tot 'MVP' van de Serie A
Fantastische bekroning: Romelu Lukaku mag zich de MVP (Most Valuable Player) - of simpelweg de beste speler - van het seizoen in de Serie A noemen. Dat heeft de organisatie van de hoogste Italiaanse voetbalklasse bekendgemaakt. De Rode Duivel stuwde Inter met z'n vele goals naar de titel.
Lees verder

Cody Simpson over zijn relatie met Miley Cyrus: "Slechts een fase"
Cody Simpson (24) en Miley Cyrus werden in oktober 2019 voor het eerst aan elkaar gelinkt, maar echt lang heeft hun romance niet geduurd. Volgens Simpson was er ook geen sprake van ware liefde. In een nieuwe aflevering van het Australische programma '60 minutes' gaf hij namelijk toe dat zijn relatie met Miley slechts een fase was.
Lees verder

Brave Christenen of oprichters van een sekte? 'Tarzan'-acteur Joe Lara en echtgenote Gwen hielden er bizarre levensstijl op na
Hij was king of the jungle, maar helaas niet van het luchtruim. 'Tarzan'-acteur Joe Lara (58) en zijn vrouw Gwen Shamblin Lara (66) zijn afgelopen zaterdag om het leven gekomen bij een vliegtuigcrash, ondanks hun grote passie voor vliegtuigen. Dat nieuws sloeg niet enkel in bij filmfanaten, maar ook bij de vele leden van de Remnant Church: een kerkgemeenschap die door hen werd opgericht, maar in de volksmond een sekte wordt genoemd. Denk daar nog eens bij dat Gwen eerder twijfelachtige dieettechnieken in het leven riep én lijfstraffen voor kinderen promootte, en je weet meteen dat het koppel er een controversiële levensstijl op nahield...
Lees verder

Brave christenen of oprichters van een sekte? 'Tarzan'-acteur Joe Lara en echtgenote Gwen hielden er bizarre levensstijl op na
Hij was king of the jungle, maar helaas niet van het luchtruim. 'Tarzan'-acteur Joe Lara (58) en zijn vrouw Gwen Shamblin Lara (66) zijn afgelopen zaterdag om het leven gekomen bij een vliegtuigcrash, ondanks hun grote passie voor vliegtuigen. Dat nieuws sloeg niet enkel in bij filmfanaten, maar ook bij de vele leden van de Remnant Church: een kerkgemeenschap die door hen werd opgericht, maar in de volksmond een sekte wordt genoemd. Denk daar nog eens bij dat Gwen eerder twijfelachtige dieettechnieken in het leven riep én lijfstraffen voor kinderen promootte, en je weet meteen dat het koppel er een controversiële levensstijl op nahield...
Lees verder

Belgen telefoneerden vorig jaar 17 procent meer dan jaar voordien
In het coronajaar 2020 is in België niet alleen vaker contact gelegd via Zoom of Teams, er is ook massaal op de traditionele manier getelefoneerd. Op de vaste en mobiele netwerken telde telecomwaakhond BIPT 28,15 miljard belminuten, 17,15 procent meer dan in 2019.
Lees verder