Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 31 mei 2021

Gemeente Zottegem: Op zoek naar een nieuwe uitdaging met en voor jongeren?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met en voor jongeren?
Krijg je energie van het versterken en emanciperen van jongeren? Ben je gedreven om actief jongeren op te zoeken en een vertrouwensband op te bouwen? Dan ben jij de persoon die VZW Lejo zoekt voor de opstart en uitbouw van een nieuwe jeugdopbouwwerking in Zottegem. De vacature voor Jeugdopbouwwerker Zottegem kan je hier nalezen. Solliciteren kan tot zondag 13 juni.
Lees verder

Skaters bouwen mee aan POP-UP Skatepark voor deze zomer
Op vraag van enkele Zottegemse skaters komt er deze zomer, van 5 juli tot 31 augustus, een POP-UP Skatepark aan de parking van het Sociaal Huis. Dit in afwachting van het nieuwe skatepark dat, als onderdeel van de vernieuwing van de stadionsite, zal gebouwd worden aan het speelplein 't Hemelrijk. Een mooi voorbeeld van een participatieproject tussen jongeren en onze stad!
Lees verder

Audioverslagen 17 mei 2021
Je kan vanaf nu het audioverslag van de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 17 mei 2021 beluisteren.
Lees verder

Werelddag zonder Tabak: Zottegem bouwt mee aan een rookvrije toekomst
Spelende kinderen en roken gaan niet samen. En sportende kinderen en roken evenmin! Toch wordt er op plaatsen waar veel kinderen spelen en sporten nog gerookt. Nu de zomer eraan komt en kinderen weer kunnen genieten van buiten spelen in het zonnetje, is dit een ideaal moment om hier verandering in te brengen.
Lees verder